Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο 14χρονοι – Κατείχαν υλικό με προσωπικές στιγμές συνομήλικής τους

Μία ανήλικη από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε δύο 14χρονους για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο υλικό αυτό, που φέρεται να παρήχθη με κινητό τηλέφωνο, απεικονιζόταν η 14χρονη σε προσωπικές στιγμές με έναν από τους δύο 14χρονους κατηγορούμενους.



Μιχαλολιάκος: Ασκήθηκε έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης

Ο αντεισαγγελέας Εφετών Λαμίας Νικήτας Θεολογίτης άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.



Χρηστίδης: Οι προκλήσεις Τουρκίας και Αλβανίας προς τη χώρα μας εντείνονται, με την κυβέρνηση σε ρόλο παρατηρητή

Για έλλειψη ολοκληρωμένης στρατηγικής στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Παύλος Χρηστίδης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, χαρακτηρίζοντας την ‘παρατηρητή των εξελίξεων», κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών συνεντεύξεων που παραχώρησε στο OPEN και τον ΣΚΑΙ.



«Καλπάζει» η ακρίβεια: Εκτοξεύτηκε η τιμή του καφέ κατά 72% από τον περσινό Αύγουστο

«Καλπάζει» η ακρίβεια καθώς οι τιμές του καφέ συνεχίζουν να καταγράφουν τάσεις ανάκαμψης στις αγορές.



Δολοφονία Κυριακής: Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς του τμήματος των Αγίων Αναργύρων

Ολοκληρώθηκε η πειθαρχική έρευνα για τους αστυνομικούς στο τμήμα Αγίων Αναργύρων, στα σκαλιά του οποίου δολοφονήθηκε η 28χρονη Κυριακή από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της. 



Πετρούπολη: Αλβανός πυροβόλησε 33χρονο έξω από κέντρο διασκέδασης

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών εξιχνίασαν την απόπειρα  δολοφονίας σε βάρος 33χρονου σημειώθηκε τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου 2023 έξω από κέντρο διασκέδασης στην Πετρούπολη.

Περίπου στις 5.00 το πρωί είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ ατόμων κατά την οποία ένα άτομο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν 33χρονο τραυματίζοντάς τον στο πόδι.