Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές – Πού θα είναι πιο ισχυρές

Αγρίεψε ο καιρός με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σήμερα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά πρόσκαιρα ισχυρά τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την βόρεια Εύβοια και τη βορειοανατολική Στερεά και έως τις μεσημβρινές ώρες στη δυτική Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 8 μποφόρ



Μυστικά και παγίδες για 1,3 εκατ. φορολογουμένους

Φέτος, για πρώτη φορά, πάνω από 1,3 εκατ. φορολογούμενοι, κυρίως μισθωτοί και συνταξιούχοι, δεν θα χρειαστεί να υποβάλουν οι ίδιοι τη δήλωσή τους, αφού θα είναι προσυμπληρωμένη από την ΑΑΔΕ με το σύνολο των στοιχείων που διαθέτει.



Δουλειά και μετά τη σύνταξη για 1 στους 4 Ελληνες

Δουλειά και μετά τη σύνταξη για έναν στους τέσσερις Ελληνες προβλέπει η επίσημη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις δημοσιονομικές επιπτώσεις της γήρανσης του πληθυσμού στα κράτη-μέλη της ΕΕ (Ageing Report 2024). 



Ακίνητα: Η επιστροφή των Ελλήνων αγοραστών

Τη σταδιακή στροφή των Ελλήνων στην αγορά των εξοχικών κατοικιών, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ξένοι και ομογενείς κατείχαν τη «μερίδα του λέοντος», αποδεικνύουν τα τελευταία στοιχεία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών.



Τέμπη: Άγνοια δηλώνει ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τα «11 λεπτά σιγής» που προηγήθηκαν της σύγκρουσης

Ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πλήρη άγνοια σχετικά με το κρίσιμο δεκάλεπτο που λείπει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του ΟΣΕ τη νύχτα του εγκλήματος στα Τέμπη, λίγο πριν την καταστροφική σύγκρουση που προκάλεσε τον θάνατο 57 ανθρώπων.



Ράμα: Στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του

Το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου κατάφερε να «κλείσει» ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα προκειμένου να απευθύνει ομιλία σε ομογενείς του.