Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 -

Ελλάδα



Ευρωεκλογές 2024: Πού ψηφίζω, πόσους σταυρούς βάζω και πόσοι Ευρωβουλευτές εκλέγονται

Το εκλογικό σας τμήμα για τις Ευρωεκλογές 2024 καθορίζεται με βάση την διεύθυνση κατοικίας σας. Για να εντοπίσετε το εκλογικό κέντρο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών, «Μάθε πού ψηφίζεις».



Θεριεύει ο καιρός: Σε κλοιό υψηλών θερμοκρασιών η χώρα – Μίνι καύσωνας με 40άρια κι αφρικανική σκόνη

Σε κλοιό υψηλών θερμοκρασιών μπαίνει από σήμερα Κυριακή (02.06.2024) η χώρα με τον καιρό να ζεσταίνει επικίνδυνα και από αύριο Δευτέρα θα επικρατήσουν συνθήκες μίνι καύσωνα σε πολλές περιοχές. 



Μητσοτάκης για ευρωεκλογές: Κρίσιμη πολιτική μάχη από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς - Έκκληση του πρωθυπουργού: Οι πολίτες να μας δώσουν τη δύναμη να τρέξουμε τις μεταρρυθμίσεις...

Την εβδομαδιαία ανασκόπησή του ανάρτησε στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λίγο πριν από τη διακαναλική του συνέντευξη (σήμερα στις 11:00 π.μ.), ο πρωθυπουργός έκανε μέσω σόσιαλ μια αναφορά στις ευρωεκλογές και γιατί οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία, ενώ μπαίνοντας στη καλοκαιρινή περίοδο, μίλησε και για τους ελέγχους στις παραλίες.



Θλίψη στην Άρβη της Κρήτης: Έφυγε κρυφά από το σπίτι, τον έψαχνε εναγωνίως η μητέρα -Πώς συνέβη η τραγωδία με τον 7χρονο που πνίγηκε

Θλίψη στην Άρβη της Κρήτης από την τραγωδία που χτύπησε το χωριό τους από τον χαμό του μικρού Νικόλα.

Ο 7χρονος μαθητής πρώτης δημοτικού έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στην παραλία της περιοχής.



Run Bike Care 2024: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, λόγω ποδηλατικού αγώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου, στις γραμμές 6 και 7 του Τραμ λόγω διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης με την επωνυμία «Run Bike Care 2024».
 


Θανατηφόρο τροχαίο στην Ξάνθη: Νεκρός 20χρονος επιβάτης αυτοκινήτου - Τρεις οι τραυματίες