Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος φινλανδικών επιχειρήσεων η Ελλάδα

Πόλος έλξης η Ελλάδα για φινλανδικές επιχειρήσεις των τομέων της βιομηχανίας, της εφοδιαστικής αλυσίδας, της τεχνολογίας και της παραγωγής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες συμμετείχαν σε επενδυτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός προώθησης επενδύσεων και εμπορίου της Φινλανδίας, Business Finland, σε συνεργασία με τις πρεσβείες της χώρας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, τον



ΝΔ: Σε ένα κανονικό κόμμα, ο κ. Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί

«Την ημέρα του ξυλοδαρμού στη Βουλή, με πρωταγωνιστή βουλευτή που ψηφίστηκε με τους Σπαρτιάτες.ο ίδιο βράδυ, ο ξάδερφος του κ. Κασσελάκη και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ευπρόσδεκτες τις ψήφους των Σπαρτιατών», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, επισημαίνοντας ότι «σε ένα κανονικό κόμμα, ο κ. Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί».



Τα “Red Arrows” στις εκδηλώσεις για τα 83 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης

Tο ακροβατικό Αεροπορικό Σμήνος της RAF “Red Arrows” με πτήση πάνω από το λιμάνι των Χανίων θα συμμετέχει στους εορτασμούς για την συμπλήρωση  83 χρόνων από τη Μάχη της Κρήτης.



Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια στη ΜΕΘ στο «Αττικόν» και τα παράπονα του βουλευτή

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης σε ηλικά 79 ετών ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε περιγράψει, σε δραματικό τόνο, την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, ενώ είχε εκφράσει και παράπονα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένειά του στο νοσοκομείο.



Στο Κουβέιτ ο Γ. Γεραπετρίτης για συνάντηση με τον ΥΠΕΞ Abdullah Ali Al-Yahya

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, επισκέπτεται σήμερα την Πόλη του Κουβέιτ, όπου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Κουβέιτ, Abdullah Ali Al-Yahya. 

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο υπουργός Εξωτερικών του Κουβέιτ στην ελληνική αντιπροσωπεία και συναντήσεις του κ. Γεραπετρίτη με επικεφαλής επενδυτικών φορέων του Κουβέιτ.



Στ. Κασσελάκης: Η πολιτεία να στηρίξει τον Σαϊμίρ και τον γιο του

Την συνάντηση του με τον Σαϊμίρ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την επίσκεψη του στη Νίσυρο στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.