Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Κυριακή του Πάσχα: Τι ίσχύει για τις αμοιβές των εργαζομένων

Όπως κάθε Πάσχα, έτσι και φέτος η ΓΣΕΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις αμοιβές των ανθρώπων που εργάζονται αυτή την ημέρα αργίας. Μάλιστα, φέτος υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα, καθώς για την Τρίτη 7 Μαΐου έχει μεταφερθεί και η αργία της Πρωτομαγιάς.

Αναλυτικά, η γενική συνομοσπονδία αναφέρει:



Ελληνοτουρκικά: Ενώ η Αθήνα συζητάει, η Αγκυρα επιμένει στις βλέψεις της σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο



Στo "τίποτα" του θαλάσσιου τουρισμού μένει και αυτό το καλοκαίρι η Πάτρα!

Μπορεί να λέγαμε ότι ο διαγωνισμός έχει βγάλει ανάδοχο και ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μία εταιρεία για το έργο της αποκατάστασης των τριών ξύλινων εξεδρών στην Μαρίνα της Πάτρας, όμως, από εκεί και έπειτα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εξέλιξη στο όλο θέμα.



Ηλεία: Τροχαίο με τρεις 22χρονες τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή του Ηλιακού Κάμπου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη της πορείας του.



Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης -Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση.



Πότε ανοίγουν ξανά τράπεζες και σούπερ μάρκετ

Κλειστές για πέντε μέρες αναμένεται να παραμείνουν οι τράπεζες και για δύο μέρες τα σούπερ μάρκετ λόγω του Πάσχα 204 και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς στις 7 Μαΐου.