Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Χαλκίδα: Πέταξε σκύλο σε κάδο απορριμμάτων και του έβαλε φωτιά

Ένα ασύλληπτο περιστατικό κακοποίησης και θανάτωσης ζώου σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Χαλκίδα, έξω ακριβώς από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου.

Αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου δράστη της απίστευτης κτηνωδίας



Καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας: Υψηλές θερμοκρασίες, πού και πότε μπορεί να βρέξει - Η εκτίμηση για Πάσχα

Αίθριος ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα. Αναμένονται μόνο τοπικές βροχές στη Μακεδονία και το Ιόνιο, αυξημένα μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες ως 25 βαθμούς Κελσίου.



Υπουργός ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας: Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ανοιχτά της Κρήτης

Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για ό,τι μπορεί να βρεθεί κάτω απ' το βυθό νοτιοδυτικά της Κρήτης, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας από το βήμα της 5ης Επιχειρηματικής Συνόδου Ανατολικής Μεσογείου του Economist που έλαβε χώρα στη Ν. Υόρκη.



Τυχεροί κάποιοι φορολογούμενοι φέτος! Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 3% - Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι φορολογούμενοι

Ανοιχτή είναι από την Πέμπτη το βράδυ η πλατφόρμα στο taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024.



ΠΑΣΟΚ: «Ανεπαρκείς έλεγχοι στην αγορά – Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι»

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ» 

Σε κοινή δήλωση των: Μανόλη Χνάρη, Χριστίνας Σταρακά υπευθύνων Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Γιώργου Νικητιάδη υπευθύνου Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού, αναφέρεται:



Σητεία: Σύλληψη για «βαποράκι» κοκαΐνης

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από το Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην περιοχή της Σητείας, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στα ξημερώματα της Τετάρτης σε ένα αυτοκίνητο όπου επέβαιναν δύο Έλληνες και ανακάλυψαν ότι μετέφεραν ναρκωτικά με σκοπό την πώληση.