Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Τέμπη: Άγνοια δηλώνει ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τα «11 λεπτά σιγής» που προηγήθηκαν της σύγκρουσης

Ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πλήρη άγνοια σχετικά με το κρίσιμο δεκάλεπτο που λείπει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του ΟΣΕ τη νύχτα του εγκλήματος στα Τέμπη, λίγο πριν την καταστροφική σύγκρουση που προκάλεσε τον θάνατο 57 ανθρώπων.



Ράμα: Στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του

Το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου κατάφερε να «κλείσει» ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα προκειμένου να απευθύνει ομιλία σε ομογενείς του.



Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Από την 1η Ιουλίου θα εφαρμοστεί και στις λαϊκές αγορές – Τι προβλέπει η νέα απόφαση

Η Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών, αναφέρει σε ανάρτησή της πως «το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με νεότερη απόφασή του θέσπισε την πλήρη εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας στις επιχειρήσεις που υπάγονται στους κλάδους της βιομηχανίας και λιανεμπορίου που υπάγονται και οι λαϊκές αγορές να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου του 2024».



Αχαΐα: 77χρονος κατέρρευσε την ώρα που περπατούσε στον παραλιακό δρόμο στο Κράθιο Ακράτας

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/5) στην Αχαΐα, καθώς ένας 77χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που έκανε τον περίπατό του στον παραλιακό δρόμο στο Κράθιο Ακράτας.

Ο άνδρας εντοπίστηκε αναίσθητος στο δρόμο από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν τα συγγενικά του πρόσωπα και την Αστυνομία.



Πυροβολισμοί στη Λένορμαν: Τέσσερις δράστες και δύο όπλα ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν γνωρίζω το κίνητρο των δραστών, ούτε έχω προσωπικές διαφορές μαζί τους», κατέθεσε στους αστυνομικούς του Τ.Α. Κολωνού ο 42χρονος κάτοικος της περιοχής, που το βράδυ της Τετάρτης έγινε στόχος επίθεσης με σιδερένιο λοστό, ενώ είδε να πέφτουν μπροστά του και τρεις πυροβολισμοί για εκφοβισμό.



Κρεμάστηκε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της

Σε φυλάκιση 14 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε ένας 40χρονος, για ενδοοικογενειακό επεισόδιο σε βάρος της 28χρονης συντρόφου του, η οποία προκειμένου να γλιτώσει κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού, προσπαθώντας να φτάσει στο απέναντι μπαλκόνι.