Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Επερχόμενη...ανάσα στην αγορά κατοικίας: Νέες παρεμβάσεις στα Airbnb μελετά η κυβέρνηση για να μειωθούν τα ενοίκια

Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να αυξηθεί η προσφορά σπιτιών και να μειωθούν τα ενοίκια, προσφέροντας διέξοδο σε χιλιάδες οικογένειες που αναζητούν κατοικία σε προσιτή τιμή ενοικίασης.



Νέες αστυνομικές ταυτότητες: Πότε τελειώνει η διορία και πόσο είναι το πρόστιμο

Τις νέες αστυνομικές ταυτότητες θα πρέπει να εκδώσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες μέχρι τον Αύγουστο του 2026, καθώς σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό, όποιο δελτίο ταυτότητας δεν τηρεί συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, παύει πλέον να ισχύει.



Στο κάδρο των ερευνών και συγγενικά πρόσωπα των εφοριακών – Οι ύποπτες κινήσεις στους λογαριασμούς των κατηγορουμένων

Αποκαλυπτικά είναι και τα ευρήματα της έρευνας της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στην υπόθεση διαφθοράς στην ΔΟΥ Χαλκίδας και συγκεκριμένα για τα ποσά που αποκόμιζαν οι κατηγορούμενοι.



Με το βλέμμα στραμμένο στον πύρινο εφιάλτη...Το δύσκολο καλοκαίρι και η ελληνική «θωράκιση»

Η αντιπυρική περίοδος στην Ελλάδα ξεκινά επίσημα τον Μάιο, αλλά δεκάδες πυρκαγιές έχουν ήδη εκδηλωθεί από τον Απρίλιο, αφού οι θερμοκρασίες άρχισαν να φτάνουν τους 30 βαθμούς Κελσίου στο τέλος Μαρτίου – σημαντικά υψηλότερες από τις προηγούμενες εξάρσεις που καταγράφηκαν την τελευταία δεκαετία.



Final Four 2024: Με ρόπαλα και γκλομπ η άγρια συμπλοκή των οπαδών στο Βερολίνο

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα τραυματίας μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου (25.5.2024) στο Βερολίνο ύστερα από συμπλοκές οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Βίντεο λίγα λεπτά μετά τα επεισόδια δείχνει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο.



Το πολύ σπάνιο νόμισμα και ο Κούρος που «ξετρύπωσε» μυστικός αστυνομικός από από κυκλώματα αρχαιοκάπηλων

Ο αστυνομικός διείσδυσε στα κυκλώματα και κατάφερε να «ξετρυπώσει» τους αρχαίους θησαυρούς, πριν περάσουν στο παράνομο εμπόριο εκατομμυρίων. Ανάμεσά τους, ένα πολύ σπάνιο νόμισμα και ένας κορμός Κούρου που θα έφερνε εκατομμύρια στους αρχαιοκάπηλους…