Νέο περιστατικό ασφαλείας έρχεται να αναδείξει τους αυξημένους κινδύνους για τη διεθνή ναυσιπλοΐα στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, με επίκεντρο αυτή τη φορά πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ελληνικών συμφερόντων.
Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει σύμφωνα με την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου η υποβολή αιτήσεων των επιμελητών του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς».
Πρεμιέρα έκανε χθες το νέο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και ήδη η πλατφόρμα έχει αρχίσει να δέχεται αιτήσεις από τους δικαιούχους με ΑΦΜ που τελειώνει σε 0.
Σήμερα, Τετάρτη 22 Απριλίου, μπορούν να κάνουν αίτηση όσα ΑΦΜ τελειώνουν σε 1-2.
Την ανάγκη να αποκτήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση σαφές επιχειρησιακό σχέδιο για το τι ακριβώς θα συμβεί αν κράτος-μέλος ζητήσει βοήθεια μετά από ένοπλη επίθεση, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ενόψει της συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών στην Κύπρο.
Άστατο αναμένεται να είναι σήμερα, Τετάρτη 22/4 ο σκηνικό του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας ενώ προ των πυλών βρίσκεται η νέα κακοκαιρία που θα «χτυπήσει» τη χώρα μας τα επόμενα 24ωρα. Η θερμοκρασία θα πέσει και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά τις πρωινές ώρες.
Νέο περιστατικό ασφαλείας έρχεται να αναδείξει τους αυξημένους κινδύνους για τη διεθνή ναυσιπλοΐα στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, με επίκεντρο αυτή τη φορά πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ελληνικών συμφερόντων.
Στη Βουλή ξεκίνησε η συζήτηση για τη λήψη απόφασης από την Ολομέλεια, με την διεξαγωγή ονομαστικής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, για τα αιτήματα άρσης ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ που αναφέρονται στις δύο πρόσφατες δικογραφίες οι οποίες έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή αναφορικά με επιδοτήσεις σε παραγωγούς από τον ΟΠΕΚΕΠΕ το 2021.