Τετάρτη 22 Απριλίου 2026 -

Ελλάδα



Γραμμή 7 Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Τετάρτη, στη διαδρομή «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά» λόγω εργασιών ΕΥΔΑΠ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα, Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη, στη Γραμμή 7 Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά», λόγω εργασιών της ΕΥΔΑΠ στη στάση «Πλατεία Δεληγιάννη» στον Πειραιά.



«Πρωταθλητές» στη φοροδιαφυγή τα συνεργεία αυτοκινήτων. Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ

Η φοροδιαφυγή «ζει και βασιλεύει» σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, παρά την εντατικοποίηση των φορολογικών και τελωνειακών ελέγχων, τα νέα ψηφιακά ελεγκτικά εργαλεία- όπως το ψηφιακό πελατολόγιο- αλλά και την συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης.



Επέστρεψαν στην Ελλάδα πέντε αρχαία έργα τέχνης. Βρίσκονταν στην κατοχή της οικογένειας Richard και Mary L. Gray. Φωτογραφίες

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σικάγο, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη παρέλαβε πέντε αρχαιότητες οι οποίες επιστρέφουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ελλάδα.



Νωρίτερα θα κλείνουν οι σταθμοί Αττική, Λαρίσης, Μεταξουργείο, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο στη γραμμή 2 του Μετρό

Αλλαγές στη λειτουργία της Γραμμής 2 του Μετρό Αθήνας φέρνουν τα συνεχιζόμενα έργα υποδομής, με πέντε κεντρικούς σταθμούς να κλείνουν νωρίτερα, έως και το τέλος Απριλίου. Οι επιβάτες καλούνται να προγραμματίσουν έγκαιρα τις μετακινήσεις τους, καθώς θα ισχύσουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και εναλλακτικές λύσεις εξυπηρέτησης.



Θρίλερ με την εξαφάνιση της 43χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης: Εντοπίστηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της

Σε μια υπόθεση που αποκτά ολοένα και πιο σκοτεινή διάσταση εξελίσσεται η εξαφάνιση της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη από τις Δαφνές Ηρακλείου στην Κρήτη, με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες χωρίς να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να εντοπίσουν τα ίχνη της.



«Ανύπαρκτοι και φανταστικοί οι ελληνικοί χάρτες για τις ζώνες αλιείας». Εκνευρισμός και απανωτές επιθέσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα

Η Άγκυρα, συνεχίζει τις επιθέσεις της κατά της Ελλάδας με το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών να επιτίθεται ανοικτά στην Αθήνα και να «σβήνει» ουσιαστικά τις ελληνικές θαλάσσιες ζώνες σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο με το «έτσι θέλω».