Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Πάρνηθα: Φωτογραφίες σοκ με τραύματα των εθελοντών – Με τρεις μαχαιριές στην πλάτη και κάταγμα στη μύτη ο ένας

Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες που αποτυπώνουν τα πολύ σοβαρά τραύματα που υπέστη ο ένας εκ των εθελοντών από την άγρια επίθεση σε βάρος τους στην Πάρνηθα, όπου είχαν πάει για να μαζέψουν σκουπίδια.



Ναύπακτος: Στο νοσοκομείο 13χρονος που λιποθύμησε σε μπαρ από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Ένας ανήλικος μόλις 13 ετών στη Ναύπακτο κατέληξε στο νοσοκομείο με οξεία μέθη, αφού προηγουμένως είχε λιποθυμήσει μέσα σε μπαρ έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.



Προεκλογικός πυρετός στα κόμματα ενόψει ευρωκάλπης – Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους με αιχμή την ακρίβεια

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τα κόμματα να φουλάρουν μηχανές, επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, ενώ ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης που επικεντρώνεται στην ακρίβεια, η οποία καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις ως το βασικότερο πρόβλημα των πολιτών ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος και ιδεολογίας.



Πανελλαδικές εξετάσεις: Ξεκινούν την Παρασκευή στα Γενικά Λύκεια με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία – Όλο το πρόγραμμα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, με τους υποψηφίους να διεκδικούν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Την ερχόμενη Παρασκευή (31.05.24) ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια. Το ντεμπούτο γίνεται με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.



Γαλάτσι: Επίθεση με μολότοφ σε εργοτάξιο του Μετρό -Καταστράφηκαν μηχανήματα

Μολότοφ σε δύο σκαπτικά μηχανήματα στο εργοτάξιο του μετρό στο Γαλάτσι, πέταξαν άγνωστοι αργά χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.



Υβριδική εργασία: Οι «Παρασκευές από το σπίτι» έρχονται για να μείνουν

Οι «Παρασκευές από το σπίτι», αποτελούν μια νέα ανερχόμενη μόδα για τους εργαζόμενους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την έρευνα της Survey of Working Arrangements and Attitudes.