Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Βάνδαλοι κατέστραψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα των Τεμπών

Ένα θλιβερό και βάρβαρο θέαμα, αντίκρυσαν σήμερα το πρωί, οι υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. 'Αγνωστοι πιθανόν τη νύχτα εισήλθαν στο δημοτικό Πάρκο της Διαλογής και έσπασαν 12 δέντρα από 57+1  δέντρα που είχαν φυτέψει μαθητές δημοτικού σχολείου και αστυνομικοί, στη μνήμη των νεκρών του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.



Στ. Κασσελάκης: Αυτή η δικαιοσύνη της ατιμωρησίας πρέπει να αλλάξει

Την απόφαση για «χαμηλές ποινές στη δίκη για το Μάτι» σχολιάζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. 



Πάνω από 8.500 έκαναν διακοπές τον Απρίλιο με voucher κοινωνικού τουρισμού - 2 μήνες ακόμη πριν τη λήξη τους

Συνολικά 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα της χώρας στο διάστημα 1-30 Απριλίου 2024.

Ως δημοφιλέστερος προορισμός αναδείχτηκε ο Νότιος Τομέας Αθηνών, ενώ ακολουθούν η Εύβοια και τα Ιωάννινα.



Π. Μαρινάκης για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το «Μάτι»: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη

"O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ' επανάληψη" τόνισε σε ανακοίνωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις διατάξεις του ποινικού κώδικα.



Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Την πόρτα εξόδου της φυλακής θα περάσει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος, καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών και έξι μηνών για την διεύθυνση του ναζιστικού μορφώματος που "υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος" ανέπτυξε αιματηρή δράση επί σειρά ετών, με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Λαμίας .



Απεργιακή συγκέντρωση-Σύνταγμα: Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό-Χαιρετισμοί Μ. Αρούρι, Γ. Ντόρκχομ

Θερμό χαιρετισμό στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη στο Σύνταγμα απηύθυνε, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης με τη Ραμάλα, ο Μοχάμεντ Αρούρι εκπρόσωπος της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών.