Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Αίγιο: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακινητοποίησε δύο επίδοξους ληστές και τους έδεσε χειροπόδαρα

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας κατατρόπωσε δύο επίδοξους ληστές σε περιοχή της Αχαΐας, που σχεδίαζαν να πάρουν τις εισπράξεις από διανομέα.



Χρηστίδης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, ως ένα ακόμη βήμα για το μεγάλο άλμα

Στα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία στην καθημερινότητά της, εστίασε την κριτική του στην κυβέρνηση ο Παύλος Χρηστίδης βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣKAI… Ακρίβεια, συντάξεις, κράτος δικαίου, Εθνικό Σύστημα Υγείας, ζητήματα εξωτερικής πολιτικής βρέθηκαν στον επίκεντρο, τονίζοντας πως «κάποια στιγμή η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει



ΠΟΕΔΗΝ: Να αποσυρθεί η διάταξη για προσλήψεις με δελτίο παροχής στο ΕΣΥ και το ΕΚΑΒ

Την έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) προκαλεί η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού με δελτίο παροχής υπηρεσιών σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ. Η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει την απόσυρση της διάταξης.



Χίος: Άνδρας έκλεψε 200.000 ευρώ από φίλο του και αγόρασε αυτοκίνητο

Ο δράστης της μεγάλης κλοπής μετρητών αξίας 200.000 ευρώ, που έλαβε χώρα πριν από περίπου έξι μήνες στη Χίο, είχε αγοράσει αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα και πολυτελές κινητό τηλέφωνο.

Ο 24χρονος άρπαξε το τεράστιο ποσό από την κατοικία ενός φίλου και πρώην εργοδότη του, ο οποίος είχε λάβει αποζημίωση για τον θάνατο ενός συγγενή του σε τροχαίο.



Κεχαγιά: «Η ΝΔ και η αλαζονεία της θα κριθούν στις 9 Ιουνίου – Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της τόνισε πως  «η ΝΔ και η αλαζονεία της θα κριθούν στις 9 Ιουνίου και θα σταλεί ένα μήνυμα από την ίδια την κοινωνία και τον ελληνικό λαό».



ΑΑΔΕ: Δείτε για ποιες 8 δηλώσεις «εκπνέει» αύριο 31 Μαΐου η προθεσμία

Αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου, «εκπνέει» η προθεσμία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για 8 δηλώσεις.

Έτσι, οι φορολογούμενοι που δεν έχουν «κλείσει» τις υποχρεώσεις τους πρέπει να σπεύσουν να το πράξουν.

Οι προθεσμίες που λήγουν: