Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Άγιος Παντελεήμονας: Σύλληψη 46χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Οι αστυνομικές αρχές Αθήνας συνέλαβαν έναν 46χρονο άνδρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Τον αλλοδαπό διακινητή ουσιών έπιασαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες απόγευμα Κυριακής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.



Κρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων δέχθηκε επίθεση από 35χρονο σε βενζινάδικο στο Ηράκλειο

Ζευγάρι ηλικιωμένων δέχθηκε επίθεση από 35χρονο άνδρα, ενώ είχε σταματήσει σε βενζινάδικο στο Ηράκλειο.

Τους χτύπησε, τους έβρισε και προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητό τους



Αλλοδαποί προσπάθησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από το κτίριο της ασφάλειας Ρόδου

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη Ρόδο, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου, δύο 19χρονοι αλλοδαποί (Σουηδοί), οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την ελληνική σημαία που βρίσκεται έξω από το κτίριο που στεγάζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στο κέντρο της πόλης.



Δόμνα Μιχαηλίδου: Στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας με πράξεις

«Η αύξηση των μισθών, η μείωση της ανεργίας και η αποκατάσταση αδικιών, όπως αυτή που κόστιζε στους εργαζόμενους συνταξιούχους συμπολίτες μας το 30% των συντάξεών τους, αποτελούν μέρος των πολιτικών, που εφαρμόζουμε, με στόχο την ευημερία της κοινωνίας», επεσήμανε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, από τις Σπέτσες, όπου βρέθηκε το Σάββατο, 18/5.



Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή

Συνολικά 72.577.679 ευρώ θα καταβληθούν σε 67.269 δικαιούχους, από τις 20 έως τις 24 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πληρωμών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, θα δοθούν τα εξής ποσά:



24ωρη πανελλαδική απεργία αύριο Τρίτη 21 Μαΐου – Ποιοι «κατεβάζουν ρολά»

Πανελλαδική απεργία για τις 21 Μαΐου έχει εξαγγείλει η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων ( ΑΔΕΔΥ). Η ΑΔΕΔΥ προετοιμάζεται για την 24ωρη πανελλαδική στο δημόσιο τομέα στις 21 Μαΐου.