Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ελλάδα



Θεσσαλονίκη: Αναβολή πήρε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ

Η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), η οποία έγινε στις 16 Μαρτίου, πήρε αναβολή για τις 26 Νοεμβρίου.



Ρόδος: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Αρχάγγελο

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην Ρόδο, στα σύνορα μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας.

 Πιο συγκεκριμένα, συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, καθώς έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα.
 

Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες.



Φλωρίδης: Τη χώρα την κυβερνάει ο λαός και όχι τα παραγεμισμένα πορτοφόλια

Καλεσμένος στο στούντιο του Πρώτου Προγράμματος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης. κλήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα του Βήματος, για το το οποίο σημείωσε «δεν υποστηρίζει τον προκλητικό τίτλο για μονταζιέρα».



Δένδιας: Το Κυπριακό αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της ελληνικής πολιτείας

Στις πάγιες θέσεις της Ελλάδας για την επίλυση του Κυπριακού αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, σε μήνυμά του που αναγνώσθηκε χθες στην εκδήλωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου για τον εορτασμό των εθνικών επετείων της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955, στο Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, ο οποίος παράλληλα απέτισε φόρο τιμής «στους αγωνιστές της κυπριακής ελευθερία



Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «Αγία Βαρβάρα» το Σαββατοκύριακο

Δεν θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο 30/3 και Κυριακή 31/3, ο σταθμός του μετρό «Αγία Βαρβάρα», λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ηλεκτρονικού εισιτηρίου.



ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 10,1% στα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο

Διψήφια αύξηση ύψους 10,1% σημείωσαν τον φετινό Ιανουάριο τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων.