Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 15χρονος στο Αγρίνιο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 15χρονος ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικους στο Αγρίνιο.

Οι δύο νεαροί που χτύπησαν το αγόρι αναζητούνται ενώ ο ίδιος φέρει τραύμα στο μάτι.



Θρίλερ με τη 17χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από γέφυρα στην Κρήτη

Για την 17χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από γέφυρα  μίλησε η αδερφή της, η οποία  ξεκαθάρισε πως δεν αυτοκτόνησε, προσπαθώντας να βάλει τέλος στα όσα ακούγονται ότι η ίδια ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.



Αναβολικά για αθλητές και άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα κυκλοφορούσαν σε Ελλάδα και εξωτερικό

Η Οικονομική Αστυνομία εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας έκαναν παραγωγή αλλά και διακίνηση τόσο μέσα στην Ελλάδα όσο και εξωτερικό, παράνομων αναβολικών ουσιών και άλλων φαρμακευτικών σκευασμάτων.



ΔΕΔΔΗΕ: Μηνιαία καταμέτρηση της κατανάλωσης ρεύματος στο σύνολο των καταναλωτών έως το τέλος Ιουλίου

Μηνιαία καταμέτρηση της κατανάλωσης ρεύματος για το 53% των παροχών πραγματοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ, σε χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών από την έναρξη του προγράμματος, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Διαχειριστής.



Ν. Παπαθανάσης: Να μην χάσουμε ούτε ένα ευρώ που θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα της Δυτ. Μακεδονίας

«Οι επερχόμενες εκλογές έχουν μεγάλη αξία ως προς την διεκδίκηση πόρων από την Ευρώπη» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, από τις εργασίες του Balkan Energy Forum που πραγματοποιείται στην Κοζάνη. Ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι «το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Ελλάδας για το 2024 ανέρχεται στα 12,2 δισ.



Κυρ. Μητσοτάκης: Ελέφαντας στο δωμάτιο η ακρίβεια – Απόλυτη προτεραιότητα η αναμέτρηση μαζί της

Η ακρίβεια είναι το πρώτο πρόβλημα που απασχολεί ελληνικά νοικοκυριά, είναι ελέφαντας στο δωμάτιο, τόνισε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.