Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Πέθανε ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη, Γιώργος – «Έφυγε» την ίδια μέρα με την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του

«Αποχαιρετάμε τον πολύτιμο σύντροφο Γιώργο Λαμπράκη, σεμνό αγωνιστή – κομμουνιστή, μαχητή της ζωής, που έδωσε με παλικαριά και την τελευταία του μάχη. Και αυτό μας γεμίζει θλίψη, επειδή ο σ. Γιώργος είχε ακόμη πάρα πολλά να προσφέρει» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ.



Αύξηση άνω του 30% στην τουριστική κίνηση – Κοντά στο 1 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις κατά το α’ τρίμηνο

Έντονα αυξητικούς ρυθμούς παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις και η τουριστική κίνηση, τόσο τον Μάρτιο όσο και συνολικά στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκε τη χώρα μας ξεπέρασε τους 874 χιλιάδες τον Μάρτιο, καταγράφοντας αύξηση κατά 31,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.



Άνδρας επιτέθηκε με μπουνιές σε άγνωστή του νεαρή στην Ερμού

Στιγμές τρόμου έζησε μια νεαρή γυναίκα στον πιο κεντρικό δρόμο της χώρας, στην Ερμού. Ένας άγνωστος σε εκείνη άνδρας, της επιτέθηκε χωρίς την παραμικρή αφορμή και τη γρονθοκόπησε, πετώντας την στο έδαφος, στα πλακάκια της Ερμού λίγο μετά το σιντριβάνι.



Στυλίδα: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ κινούταν στην Εθνική οδό

Το μεσημέρι της Τετάρτης τυλίχθηκε στις φλόγες τουριστικό λεωφορείο που κινούνταν στην εθνική οδό στο ύψος της σήραγγας Στυλίδας στο ρεύμα προς Ράχες.

Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από τη μηχανή και γρήγορα εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το όχημα, ενώ εκρήξεις συνόδευαν την καταστροφή του.



Βόλος: 17χρονοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση χαπιών – Εντοπίστηκαν σε αυλή σχολείου

Δύο 17χρονα παιδιά κατανάλωσαν χάπια και βρέθηκαν σε άσχημη κατάσταση σε σχολείο του Βόλου.

Ο Βόλος περιμένει να μάθει όλα όσα συνέβησαν τη νύχτα, με δύο ανήλικα παιδιά να μεταφέρονται σε νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη και σύμφωνα με πληροφορίες κατάφεραν να αποτρέψουν τα χειρότερα.



Δώρο Πάσχα: Καταβλήθηκε σε πάνω από 500 εργαζόμενους μετά από παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας

Οι εργαζόμενοι που προσέφυγαν στην Επιθεώρηση Εργασίας για μη καταβολή δώρου Πάσχα φέτος ήταν πολύ λιγότεροι από πέρυσι.

Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα της Ανεξάρτητης Αρχής Επιθεώρησης Εργασίας τα καταγγελλόμενα περιστατικά αφορούν 1.012 εργαζόμενους (αντί 1.962 την αντίστοιχη περσινή περίοδο), σε 224 επιχειρήσεις.