Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Θεσσαλονίκη: 14χρονη έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από δύο ανήλικες

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς δύο ανήλικες λήστεψαν και ξυλοκόπησαν μία 14χρονη.



Μαύρος κύκνος στα νερά του Δέλτα στον Έβρο – «Ευχάριστη έκπληξη»

Μπροστά σε μια «ευχάριστη έκπληξη» βρέθηκε το προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης της προστατευόμενης περιοχής, του Δέλτα στον Έβρο καθώς ένας μαύρος κύκνος κολυμπούσε στα νερά του ποταμού.

Το προσωπικό ανήρτησε τις φωτογραφίες του κύκνου στο Facebook.



Καταδικάστηκε 27χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 17χρονη πεζή

Σε 10μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 27χρονος που τη Μεγάλη Δευτέρα παρενόχλησε σεξουαλικά μία 17χρονη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με τον κατηγορούμενο να απουσιάζει από το ακροατήριο και να (κατά)δικάζεται ωσεί παρών.



Αύξηση 50% στις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών τον Απρίλιο

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στη χώρα μας τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του 2023.



Αυξομειώσεις στα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος του Μαΐου – Αναλυτικά οι τιμές των προμηθευτών

Αυξομειώσεις στα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος του Μαΐου σε σχέση με τον Απρίλιο ανακοίνωσαν οι προμηθευτές σύμφωνα με τις τιμές που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής.

Ακολουθούν οι τιμές των προμηθευτών:



Ξεπέρασαν τις 250.000 οι διασυνδέσεις POS με ταμειακές μηχανές

Πάνω από 250.000 επιχειρήσεις ολοκλήρωσαν τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών τους με τα POS καλύπτοντας τον στόχο που είχε τεθεί από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και την ΑΑΔΕ.