Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



«Εξοικονομώ 2023»: Δείτε μέχρι πότε παρατείνεται η υποβολή της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου

Κατά 45 ημέρες, δηλαδή έως τις 5 Ιουλίου παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ 2023».

Να υπενθυμιστεί πως η προθεσμία «εξέπνεε» την ερχόμενη Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, για τις καταρχήν επιλέξιμες αιτήσεις του πρώτου κύκλου.



Την Κυριακή ο «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024». Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την Κυριακή 19 Μαΐου, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου με την επωνυμία: «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024».



Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 32 μηνών με 3ετή αναστολή στον 67χρονο που σκότωσε με καραμπίνα τον 32χρονο γιο του

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, επέβαλε ποινή φυλάκισης 32 μηνών με 3ετή αναστολή στον 67χρονο που τον Απρίλιο του 2020, πυροβόλησε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα τον 32χρονο γιο του μετά από οικογενειακό επεισόδιο στην Πυλαία.



Λαμία: Μαθητές έπαθαν δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα

Στο νοσοκομείο Λαμίας με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν χθες Πέμπτη, αρκετά παιδιά που κατανάλωσαν σχολικά γεύματα που τους μοιράστηκαν.

Γονείς στη Λαμία περιγράφουν τα όσα πέρασαν τα παιδιά τους και απειλούν με μηνύσεις.



Ιταλία: Αστυπάλαια, Νάξος, Σκόπελος οι προτεινόμενοι προορισμοί για διακοπές Μάιο και Ιούνιο

Κατάλογο με τα τρία επικρατέστερα ελληνικά νησιά που προσφέρονται για διακοπές τον Μάιο και τον Ιούνιο ανακοίνωσε η δημοφιλέστερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Ιταλίας My Greek Salad που εξειδικεύεται σε ελληνικούς προορισμούς.



Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με την ΥΠΕΞ του Καναδά

Συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών του Καναδά, Mélanie Joly, θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 12:00. 

Μετά τις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών θα ακολουθήσουν, στις 1:20 μ.μ., δηλώσεις των δύο υπουργών προς τον Τύπο και γεύμα εργασίας.