Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Ισχυρό μήνυμα του Βέμπερ προς την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας: Σεβαστείτε τις διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ξεκάθαρο μήνυμα στην ηγεσία του VMRO έστειλε, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Μάνφρεντ Βέμπερ.



Ανδρουλάκης: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος αντιπαράθεσης με τον Σ.Κασσελάκη – Εγώ παίζω μπάσκετ, εκείνος γκολφ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος αντιπαράθεσης με τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «εγώ παίζω μπάσκετ, εκείνος παίζει γκολφ. Είναι άλλη η προσπάθεια που γίνεται».



Κικίλιας: Βήμα-βήμα παραδίδουμε το ΑΙΓΙΣ – Τρία καινούργια ελικόπτερα ανήκουν πλέον στο Πυροσβεστικό Σώμα

Σύμβαση προμήθειας τριών ελικοπτέρων μεσαίου τύπου Leonardo AW139, συνολικού κόστους 65,7 εκατομμυρίων ευρώ, υπεγράφη σήμερα από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και την ανάδοχη ιταλική εταιρεία Leonardo με φορέα υλοποίησης του διεθνούς διαγωνισμού το ΤΑΙΠΕΔ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Αθηνών.



Κύκλωμα εφοριακών στη Χαλκίδα: «Με τη ζωή που κάνεις θα μας πάρουν χαμπάρι» – Η πισίνα και τα ταξίδια στο Μαϊάμι

Από 4.000 έως 10.000 ευρώ έπαιρναν από κάθε θύμα του το κύκλωμα των εφοριακών που αποκαλύφθηκε στη Χαλκίδα. Από τις «χρυσές» μίζες και τα χρήματα που αποκόμιζαν μάλιστα, δεν πρόσεχαν ιδιαίτερα κάνοντας προκλητικά χλιδάτη ζωή.



Τροχαίο στη Χερσόνησο: ΙΧ έπεσε πάνω σε καρότσι με παιδιά – Η οδηγός ξέχασε να βάλει χειρόφρενο

Παρά λίγο να σημειωθεί τραγωδία στη Χερσόνησο το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένα ΙΧ έπεσε πάνω σε καρότσι με παιδιά.

Όλα έγιναν όταν η οδηγός δεν έβαλε χειρόφρενο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να κυλίσει και να πέσει στο καρότσι, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει τα παιδιά.



Επτά συλλήψεις στη Ρόδο για διάθεση προϊόντων απομίμησης

Συνελήφθησαν στη Ρόδο, εφτά ημεδαποί (πέντε άνδρες και δύο γυναίκες) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, από τα Αστυνομικά Τμήματα Αρχαγγέλου και Ιαλυσού, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, της αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της παραβίασης του αγορανομικού κώδικα και της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία.