Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα

 

Αρκάς: Αφιερωμένο στις μητέρες το σημερινό σκίτσο που είναι... βγαλμένο απ'τη ζωή!

Αφιερωμένο στις μαμάδες είναι το σημερινό σκίτσο του Αρκά, ο οποίος τιμά με τον τρόπο του τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας.

Επιστρατεύοντας για άλλη μία φορά το χιούμορ του, ο γνωστός σκιτσογράφος λέει την καλημέρα του στους διαδικτυακούς του φίλους και εύχεται χρόνια πολλά στις μητέρες, με μία σκηνή, βγαλμένη από τη... ζωή!



Προεκλογική φιέστα Έντι Ράμα: "Αστακός" η Αθήνα με περισσότερους από 1.000 αστυνομικούς επί ποδός - Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό αναμένεται η προεκλογική φιέστα του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα στο Christmas Theater στο Γαλάτσι το πρωί της Κυριακής. 



Συντάξεις: Τι αλλάζει στον τρόπο υπολογισμού το 2025 - Ωφελούνται ή όχι οι συνταξιούχοι;

Εντός του 2024 αντί για το 2023 αποφάσισαν να υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης χιλιάδες ασφαλισμένοι, συμβάλλοντας στο νέο αυξημένο κύμα φυγής προκειμένου να ωφεληθούν από τον πληθωρισμό αλλά και την επιμήκυνση του ασφαλιστικού τους βίου κατά ένα έτος.



Βελτίωση του καιρού από σήμερα, πού επιμένουν οι βροχές -Άνοδος της θερμοκρασίας από Τετάρτη

Βελτιωμένος, αναμένεται σήμερα, ο καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.



«Ατμομηχανή» της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός: Κάθε 1 ευρώ αυξάνει κατά 2,65 ευρώ το ΑΕΠ

Σε λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας έχει εξελιχθεί η τουριστική δραστηριότητα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με τον πολλαπλασιαστή που καταγράφει την επίδραση του τουρισμού στο ΑΕΠ να καταγράφει μια κορυφαία επίδοση για το 2023, όπως αυτό αποτυπώνεται σε μελέτη του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με θέμα «Η συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία