Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Κεχαγιά: Η κυβέρνηση δεν θέλει να αντιμετωπίσει την ακρίβεια

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, πιστεύω δεν θέλει να την αντιμετωπίσει, εξακολουθεί να φορολογεί με έμμεσους συντελεστές, εξυπηρετώντας μόνο τα δικά της συμφέροντα και φυσικά πλήττει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας «Στο Κόκκινο 105,5».



Στην Ελλάδα ο αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών τη Δευτέρα για συνάντηση με τον Γεραπετρίτη

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Sameh Shoukry θα έχει τη Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 12 μ.μ. ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.



Νέα Αριστερά: Παράγοντας αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια ο Μητσοτάκης

«Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται παράγοντας αποσταθεροποίησης των σχέσεων Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, αλλά και της περιοχής των Βαλκανίων, σε μια κρίσιμη ιστορική καμπή», υποστηρίζει η Νέα Αριστερά.



ΟΠΕΚΑ: 11 ήμερες δωρεάν διακοπές και ιαματικός τουρισμός – Υπερβαίνουν τους 125.000 οι δικαιούχοι των νέων προγραμμάτων

Διευρύνεται το πρόγραμμα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού το οποίο απευθύνεται στους δικαιούχους του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ), έτους 2024 και υλοποιείται από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μέσω του ΟΠΕΚΑ.



Σταϊκούρας: Στους δρόμους της Αθήνας τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία

Στο πρώτο δρομολόγιο των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που δρομολογούνται από την ΟΣΥ ΑΕ στην Αθήνα επιβιβάστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τον γγ Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΥ ΑΕ, Στέφανο Αγιάσογλου.



«Εξοικονομώ 2023»: Δείτε μέχρι πότε παρατείνεται η υποβολή της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου

Κατά 45 ημέρες, δηλαδή έως τις 5 Ιουλίου παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ 2023».

Να υπενθυμιστεί πως η προθεσμία «εξέπνεε» την ερχόμενη Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, για τις καταρχήν επιλέξιμες αιτήσεις του πρώτου κύκλου.