Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Άστατος ο καιρός και σήμερα, Κυριακή: 8 περιοχές όπου θα πέσουν βροχές και καταιγίδες - Ευμετάβλητος ο Μάιος, με έντονη ζέστη έρχεται ο Ιούνιος

Άστατος αναμένεται ο καιρός σήμερα, Κυριακή (26.05.24) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με το φαινόμενο της «ψυχρής λίμνης» να φέρνει βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.



Βία ανηλίκων: Κλείνουν ραντεβού για να παίξουν ξύλο έξω από σχολεία: Ξυλοδαρμοί, μαχαιρώματα, απειλές και εκβιασμοί - Μαθητές μετατρέπονται σε αδίστακτους κακοποιούς

Ξυλοδαρμοί, μαχαιρώματα, απειλές και εκβιασμοί. Μαθητές μετατρέπονται σε αδίστακτους κακοποιούς που «κλείνουν» ραντεβού για ξύλο έξω από σχολεία, κάνουν ληστείες, τραβούν μαχαίρια και σουγιάδες.



Επερχόμενη...ανάσα στην αγορά κατοικίας: Νέες παρεμβάσεις στα Airbnb μελετά η κυβέρνηση για να μειωθούν τα ενοίκια

Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να αυξηθεί η προσφορά σπιτιών και να μειωθούν τα ενοίκια, προσφέροντας διέξοδο σε χιλιάδες οικογένειες που αναζητούν κατοικία σε προσιτή τιμή ενοικίασης.



Νέες αστυνομικές ταυτότητες: Πότε τελειώνει η διορία και πόσο είναι το πρόστιμο

Τις νέες αστυνομικές ταυτότητες θα πρέπει να εκδώσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες μέχρι τον Αύγουστο του 2026, καθώς σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό, όποιο δελτίο ταυτότητας δεν τηρεί συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, παύει πλέον να ισχύει.



Στο κάδρο των ερευνών και συγγενικά πρόσωπα των εφοριακών – Οι ύποπτες κινήσεις στους λογαριασμούς των κατηγορουμένων

Αποκαλυπτικά είναι και τα ευρήματα της έρευνας της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος στην υπόθεση διαφθοράς στην ΔΟΥ Χαλκίδας και συγκεκριμένα για τα ποσά που αποκόμιζαν οι κατηγορούμενοι.



Με το βλέμμα στραμμένο στον πύρινο εφιάλτη...Το δύσκολο καλοκαίρι και η ελληνική «θωράκιση»

Η αντιπυρική περίοδος στην Ελλάδα ξεκινά επίσημα τον Μάιο, αλλά δεκάδες πυρκαγιές έχουν ήδη εκδηλωθεί από τον Απρίλιο, αφού οι θερμοκρασίες άρχισαν να φτάνουν τους 30 βαθμούς Κελσίου στο τέλος Μαρτίου – σημαντικά υψηλότερες από τις προηγούμενες εξάρσεις που καταγράφηκαν την τελευταία δεκαετία.