Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Γιώργος Προβόπουλος: Έφυγε απο τη ζωή ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος

Σε ηλικία 74 ετών, πέθανε ο Γιώργος Προβόπουλος, πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.



Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναζητούμε πόρους για να επεκτείνουμε το πρόγραμμα «Σπίτι μου»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για τις Ευρωεκλογές της 9η Ιουνίου.



Shein: Εντοπίστηκαν τοξικές ουσίες σε παιδικά προϊόντα της εταιρείας – Προκαλούν ακόμα και καρκίνο

Η κινεζική πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων Shein πουλούσε παιδικά προϊόντα στην Νότια Κορέα που περιείχαν τοξικές ουσίες σε επίπεδα που ξεπερνούσαν κατά εκατοντάδες φορές τα αποδεκτά όρια, ανακοίνωσαν οι αρχές της πόλης της Σεούλ.



Άγριο επεισόδιο μεταξύ βοσκών στην Καλαμπάκα: Πυροβολισμοί και κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ζωοκλοπή

Άγριο επεισόδιο στην Καλαμπάκα με δύο παρέες βοσκών που συναντήθηκαν για να «χωρίσουν» τα βοσκοτόπια τους ενόψει καλοκαιριού.

Οι δύο παρέες, μια των τεσσάρων ατόμων και μια των τριών, διαφώνησαν και άρχισαν να λογοφέρουν σύμφωνα με το trikalavoice.gr. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένα άτομο από την παρέα των τριών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε.



ΟΠΕΚΑ: Από τις 31 Μαΐου ξεκινά εκ νέου η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα παιδιού

Tην ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαΐου, θα ξεκινήσει εκ νέου η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα παιδιού, σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του εποπτευόμενου Οργανισμού Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).



Λάρισα: 50χρονος εργάτης έπεσε από σκαλωσιά με το κεφάλι

Ένας 50χρονος εργάτης έπεσε από σκαλωσιά με το κεφάλι  το μεσημέρι της Τρίτης στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το onlarissa, ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες σε κατάστημα με είδη υγιεινής, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τη σκαλωσιά.