Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές από νωρίς το απόγευμα στη δυτική και βαθμιαία στην κεντρική και τη βόρεια χώρα, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

   ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ



Ο Δημ. Κουτσούμπας θα παρουσιάσει σήμερα στη Βουλή ερώτηση για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρουσιάσει σήμερα, στις 11.30 πμ, στη Βουλή, την Ερώτηση που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, με θέμα: "Μέτρα της κυβέρνησης  για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο". 



Στη Λέσβο σήμερα ο πρωθυπουργός

Τη Λέσβο επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, το πρωί, ο πρωθυπουργός θα περιοδεύσει στη Μυτιλήνη και στη συνέχεια θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για την παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου.



Από σήμερα η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα

Ξεκινά σήμερα η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής άδειας και του επιδόματος εργασίας.



«Καμπάνα» 500 ευρώ από την Πυροσβεστική σε αγρότες που έκαιγαν χόρτα και κλαριά

Δυο νέα πρόστιμα συνολικής συνολικού ύψους 1.000 ευρώ σε Πάτρα και Μεσολόγγι επέβαλλε η Πυροσβεστική στη Δυτική Ελλάδα.



Μαργαρίτης Σχοινάς από Αλεξανδρούπολη: Η Θράκη αναδεικνύεται σε έναν πυλώνα, μία βιτρίνα της Ευρώπης

Συνάντηση στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, με θέμα την ασφάλεια στα σύνορα, πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.