Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εκλαψε όλη η Πάτρα στην κηδεία του 30χρονου Κώστα



Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 30χρονο Κώστα Κουλούρη που σκοτώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε τροχαίο στην Παραλία Πατρών.
Συγγενείς φίλοι και παράγοντες του αθλητισμού και του τοπικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν στον ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα για να πουν το τελευταίο αντίο στον οικογενειάρεχη πατέρα και ποδοσφαιριστή που έφυγε τόσο άδικα.

Ο Κώστας Κουλούρης επέβαινε σε δίκυκλο που συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στην παραλιακή λεωρόρο, στο ύψος της Παραλίας Πατρών. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 44χρονος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, ενώ ο 30χρονος κινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα.

Ο Κώστας Κουλούρης ήταν ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μιντιλογλίου και ιδιαίτερα αγαπητός στην αθλητική-ποδοσφαιρική οικογένεια της πόλης. O θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Η είδηση  έπεσε σαν κεραυνός στο Μιντιλόγλι και στην Πάτρα, ενώ φίλοι και άνθρωποι του αθλητισμού και του τοπικού ποδοσφαίρου μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν την απώλειά του, πλημμύρισαν με μηνύματα θλίψης τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κώστας Κουλούρης ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού