Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



Ιταλία: Αστυπάλαια, Νάξος, Σκόπελος οι προτεινόμενοι προορισμοί για διακοπές Μάιο και Ιούνιο

Κατάλογο με τα τρία επικρατέστερα ελληνικά νησιά που προσφέρονται για διακοπές τον Μάιο και τον Ιούνιο ανακοίνωσε η δημοφιλέστερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Ιταλίας My Greek Salad που εξειδικεύεται σε ελληνικούς προορισμούς.



Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με την ΥΠΕΞ του Καναδά

Συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών του Καναδά, Mélanie Joly, θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 12:00. 

Μετά τις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών θα ακολουθήσουν, στις 1:20 μ.μ., δηλώσεις των δύο υπουργών προς τον Τύπο και γεύμα εργασίας.



Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα η συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης – Πού θα σημειωθούν λασποβροχές

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης κοντά στο έδαφος στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας μας αναμένονται σήμερα Παρασκευή (17/5), ενώ στα κεντρικά και βόρεια τμήματα οι υψηλότερες συγκεντρώσεις θα εντοπίζονται σε μεγαλύτερα υψόμετρα.



Εφορία: Τριάντα μυστικά για λιγότερο φόρο

Εκπτώσεις φόρου, κούρεμα τεκμηρίων, φοροαπαλλαγές, αμφισβήτηση τεκμαρτού εισοδήματος από τους επαγγελματίες, αλλά και παγίδες βρίσκονται πίσω από τους κωδικούς της φορολογικής δήλωσης.



Πώς θα λειτουργεί η εξαήμερη εργασία από την 1η Ιουλίου

Στο καθεστώς της εξαήμερης εργασίας εισέρχονται χιλιάδες εργαζόμενοι από την 1η Ιουλίου 2024.



Δυστύχημα στη Νέα Ερυθραία – Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 17 Μαΐου στη Νέα Ερυθραία, στην Αθήνα.

Περίπου στις 00:30 ένα αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.