ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελλάδα καταλαμβάνει την τελευταία θέση στην κοινωνική δικαιοσύνη  στο σύνολο των 28 κρατών-μελών της ΕΕ σύμφωνα με τον δείκτη κοινωνικής δικαιοσύνης που διαμόρφωσε σε μελέτη του που δημοσιοποιείται σήμερα από το γερμανικό Ίδρυμα Bertelsmann, σύμφωνα με ρεπορτάζ της www.dw.de. Στην κορυφή βρίσκεται η Σουηδία, ακολουθούμενη από την Φιλανδία, τη…

Το βράδυ της Κυριακής στην Εθνική Οδό Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ποδοσφαιριστές εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με συνέπεια να προσκρούσει σε κολώνα.

Με δωρεάν ίντερνετ και ένα laptop θα καταπολεμήσει η κυβέρνηση την φτώχεια και την ανέχεια των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και των δικαιούχων του επιδόματος αλληλεγγύης

«Καμία από τις προληπτικές εξετάσεις δεν περικόπτεται από τον ΕΟΠΥΥ» και «όλες αποζημιώνονται», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός, απαντώντας εκ νέου στην κριτική που δέχεται για τις κατευθυντήριες οδηγίες του υπουργείου Υγείας σχετικά με τη συνταγογράφηση ιατρικών εξετάσεων.

Με το σύνθημα «Μην αγνοείτε τον προστάτη σας», η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τις παθήσεις του προστάτη αδένα.

Να γίνει δεκτή η αίτηση του Υπουργείου Οικονομικών που ζητούσε την αναίρεση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έχει δικαιώσει τις 393 καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, θα εισηγηθεί ο αρεοπαγίτης Χριστόφορος Κοσμίδης.

Στο πλαίσιο των αναπτυσσόμενων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα συντονισμένοι έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της πόλης, κατά τους οποίους:

Δούλεψαν μια ολόκληρη ζωή για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τους κόπους τους στα γεράματά τους…

Άγνωστοι βεβήλωσαν την εκκλησία της Αναλήψεως στη Νίδα, αφοδεύοντας πάνω στις εικόνες του Χριστού 

Για τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας είχε προγραμματιστεί το τελευταίο αντίο στον Μάνθο Μάντζιο, τον πυροσβέστη που έπεσε ηρωικά την ώρα του καθήκοντος, προσπαθώντας να σώσει μία γυναίκα στη φωτιά του Παλαιού Φαλήρου.
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδες
Facebook
Twitter
Youtube
Blog
Our logos
RSS