Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 -
Μερική συννεφιά

23 °C

Σήμερα, 27. Σεπτεμβρίου 2016

Κοινωνια

Κεφαλογιάννης: Η ελληνική κοινωνία απαιτεί άμεση πολιτική αλλαγή με εκλογές

Η οργή και η απελπισία των πολιτών που ταλαιπωρούνται από την υπερφορολόγηση και τη σκληρή πραγματικότητα Τσίπρα "φέρνουν κοντά τις εκλογές και το οριστικό τέλος του αριστερού παραμυθιού και του λαϊκισμού που χρέωσαν και πλήγωσαν τη χώρα", δηλώνει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επικεφαλής της ΚΟ της ΝΔ στο Ευρωκοικοβούλιο, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Είναι πραγματικά τραγικό: Πάνω από 800.000 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας, που είναι η 10η Σεπτεμβρίου κάθε έτους, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναδεικνύει την αυτοκτονία ως μείζον ζήτημα στις χώρες με υψηλό εισόδημα και αναδυόμενη απειλή στις χώρες μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος.

Τι σκαρφίστηκαν πάλι: Κόβουν σε... δόσεις τις επικουρικές για να μην φανεί στον κόσμο!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι χιλιάδες επικουρικές συντάξεις του κινδυνεύουν τον Οκτώβριο να μηδενιστούν εξαιτίας της παρακράτησης των αναδρομικών σε τρεις δόσεις, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας... ανέκρουσε πρύμναν  και έθεσε πλαφόν στην παρακράτηση. 

Εφιαλτικά σενάρια για την οικονομία και την κοινωνία

Σε νέο κύκλο εσωστρέφειας και φόβου εισέρχεται η ελληνική οικονομία, λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και το «προσκλητήριο» από τον Αλ. Τσίπρα για επιστροφή στην ανάπτυξη.

Δημοσκόπηση ALCO: Ανίκανη η κυβέρνηση να βγάλει τη χώρα από την κρίση

Την απώλεια στήριξης της κυβέρνησης από την κοινωνία και το βαθύ ρήγμα που υπάρχει ανάμεσά τους καταγράφει δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Τα Νέα". 

Φωτίου: Η λογική μας δεν είναι η λογική της φτώχειας και της κακομοιριάς

«Η λογική μας δεν είναι η λογική της φτώχειας και της κακομοιριάς, είναι μιας άλλης κοινωνίας, που ενεργοποιείται που βάζει άλλες αρχές, που προχωράει…