ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινίσεις για τα εμπορικά καταστήματα που θα λειτουργήσουν τελικά τις δύο ερχόμενες Κυριακές, στη διάρκεια της 79ης ΔΕΘ δίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Τους οριστικούς πίνακες που αφορούν τη φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, έχει αναρτήσει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης στην ιστοσελίδα της.

Συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα της Τρίτης οι πρώην καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, σε ένδειξη συμπαράστασης σε τρεις συναδέλφούς τους που θα κληθούν να απολογηθούν για κατηγορίες που τις βαρύνουν στη διάρκεια επεισοδίων στις 10 Ιουλίου.

Δεν έχουν τέλος οι πνιγμοί που συμβαίνουν στην Κρήτη.

Προσπάθησε να κλέψει προσωπικά αντικείμενα ασθενών από σχεδόν όλους τους θαλάμους του νοσοκομείου Κέρκυρας, αλλά τελικά συνελήφθη έπειτα από την έγκαιρη παρέμβαση της Αστυνομίας.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η εθνική Ελλάδος, στο 17ο ΄Ανοιχτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, από την Ελληνική Ομοσπονδία Stratego και τη «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Τα μέλη της οικογένειας του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγουρού είχαν υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή την ύπαρξη συνεργού, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δύο απόφοιτοι της Γ’ Λυκείου μπόρεσαν να στήσουν από μόνοι τους τη φονική ενέδρα κατά των δυο νεαρών στη Μάνη.

Με σύνθημα «με ένα ευρώ μετακινούμαι απεριόριστα στην πόλη» ξεκινά από σήμερα η νέα τιμολογιακή πολιτική για τα μέσα μαζικής μεταφοράς η οποία προβλέπει μειώσεις στο ενιαίο εισιτήριο των αστικών συγκοινωνιών, τις μηνιαίες κάρτες και ειδικές προβλέψεις για ομάδες πληθυσμού, όπως συνταξιούχοι και φοιτητές.

Ιερόσυλοι διέρρηξαν τα ξημερώματα της Κυριακής τον κεντρικό ναό του χωριού Πολυνέρι, στα Τρίκαλα κλέβοντας... ηλεκτρική σκούπα, φιάλη υγραερίου και ό,τι βρήκαν στο παγκάρι.

Σύγχυση επικράτησε το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Βασιλείου στο Ρίο Πατρών, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ κολυμπούσε, έχασε τις αισθήσεις της.
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδες
Facebook
Twitter
Youtube
Blog
Our logos
RSS