ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα όρια της οικονομικής κατάρρευσης βρίσκεται ο γνωστός εκδότης Αντώνης Λυμπέρης και η σύζυγός του και σχεδιάστρια μόδας Έλενα Μακρή-Λυμπέρη.

Συνήθως οι γερμανοί έρχονται πιο υποψιασμένοι στη χώρα μας μετά και την αντιμετώπιση που έτυχε η χώρα μας στην τελευταία διαπραγμάτευση  απο την καγκελάριο Α. Μέρκελ , αλλά  και από τον υπουργό Οικονομικών τους Β. Σόιμπλε.

Το νέο σύστημα αναμένεται να εφαρμοστεί από το νέο έτος ενώ σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Υγείας θα προηγηθεί διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

H εισηγμένη εταιρεία Παπαπαναγιώτου - Δρομέας κέρδισε το Διεθνή Διαγωνισμό αποκλειστικής προμήθειας επίπλων γραφείου όλων των υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα 2 + 1 + 1 + 1 έτη συνολικού προϋπολογισμού 30 εκ. ευρώ.

Στην εκδοχή της θανάσιμης συμπλοκής πατέρα και γιου φαίνεται πως συγκλίνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε τις τελευταίες ώρες στις σορούς των δύο ανδρών, οι οποίοι βρέθηκαν κατακρεουργημένοι μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν στις Σέρρες.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι σήμερα σύμφωνα με τις μετρήσεις του Δικτύου Παρακολούθησης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης της Αθήνας, υπήρξε υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης (180 μg/m3) για το όζον σε έναν σταθμό μέτρησης.

Την άρση του περιοριστικού όρου του κατ οίκον περιορισμού, που είχε επιβληθεί στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και την σύζυγο του, Ελένη Ζαρούλια αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών.

Ένα σοβαρό ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο, ύστερα από καταγγελία που έγινε και αφορά το θέμα της ασφάλειας των στάσεων των Αστικών αλλά και Υπεραστικών Λεωφορείων στα Χανιά.

Ο Βασιλιάς του Μαρόκου μαζί με την σύζυγό του, έμειναν για μια εβδομάδα στην Ελλάδα και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες διέθεσαν  πέντε εκατομμύρια ευρώ για τις διακοπές τους, μαζί με τα περίπου 200 άτομα που τους συνόδευαν!

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στην περιοχή του Κόμβου του Ρίου, από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της Παρασκευή.
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδες
Facebook
Twitter
Youtube
Blog
Our logos
RSS