ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσυγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στις 11:00 το πρωί σε εννέα διαφορετικά σημεία του κέντρου της Αθήνας

Στη μίσθωση εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου, το οποίο θα αξιοποιηθεί για τη στήριξη άστεγων συμπολιτών, προσανατολίζεται η Κοινωφελής Επιχείρηση ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, καθώς οι δυναμικότητα του Ξενώνα Αστέγων στη Νεάπολη δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες που συνεχώς αυξάνονται στο Δήμο Βόλου.

Το νέο του θανάτου του είχε σκορπίσει θλίψη πριν από λίγες ημέρες, αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα για τον Δημήτρη Γαλάνη άλλαξαν, καθώς ο «Μητσάρας», όπως είναι σε όλους γνωστός, θεωρείται αγνοούμενος.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διερχόμενοι οδηγοί στην εθνική οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου στην Κρήτη όταν λίγο μετά τη γέφυρα της Κνωσού αντίκρισαν στο δρόμο... χαρτονομίσματα.

Την υγεία τους φαίνεται πως "στοιχίζει" στους Έλληνες η οικονομική κρίση, αφού αποτελεί –όπως αποδεικνύεται- μείζονα παράγοντα κινδύνου για καρδιαγγειακά και εγκεφαλικά επεισόδια, με τους ασθενείς να μην έχουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν οικονομικά στη θεραπεία τους.

Σύμφωνα με το διεθνή μη κυβερνητικό οργανισμό Human Rights Watch, 83 εκατομμύρια άνθρωποι στην Κίνα αντιμετωπίζουν κάποιου είδους αναπηρία.

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός αύριο Σάββατο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Allianz Ελλάδας

Ιδιοκτήτης καταστήματος με ψιλικά στην Καλλιθέα έδωσε μια παράλογη, αλλά και ηρωική μάχη, με επίδοξο ληστή, ο οποίος υπό την απειλή του όπλου προσπάθησε να αρπάξει τις εισπράξεις της ημέρας, αλλά τελικά, όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά και έφυγε όπως-όπως και κλωτσηδόν (!), αφού πρώτα ο ιδιοκτήτης είχε καταφέρει…

Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, ισχυρίζεται ότι το μαύρο χρήμα από τα εξοπλιστικά βρίσκεται σε λογαριασμούς αγνώστων εταιρειών ή προσώπων.
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδες
Facebook
Twitter
Youtube
Blog
Our logos
RSS