Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Έξαλλος ο Βούτσης απείλησε να αποχωρήσει από τον Παπαδάκη



Έξαλλος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης με αφορμή την κριτική που έχει δεχθεί η Κουμουνδούρου για τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών της.

«Είναι ντροπή να τους κρεμάμε στα μανταλάκια», τόνισε ο κ. Βούτσης σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και σημείωσε πως «είναι και ηθικό και νόμιμο πολιτικά».

Μάλιστα, ο κ. Βούτσης ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή, λέγοντας πως «πρόκειται για στήσιμο κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

«Επειδή είναι στα πρόθυρα διακυβέρνησης η Αριστερά, στοχοποιούμε συγκεκριμένα πρόσωπα», συνέχισε ο ίδιος, φωνάζοντας κυριολεκτικά, ενώ υποστήριξε πως «όποιος έχει στοιχεία πως υπάρχει κάτι παράνομο στα πόθεν έσχες, να το πει».

«Εγώ τους υπερασπίζομαι όλους, έναν προς έναν», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αντέδρασε έντονα και στην παρέμβαση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Θόδωρο Μαργαρίτη.

«Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής», πρόσθεσε ο κ. Βούτσης ενώ οι τόνοι έπεσαν έπειτα από παρέμβαση του παρουσιαστή, Γιώργου Παπαδάκη.