Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

ηττα



Νέα «πανωλεθρία» για τον Τζόνσον: Η Βουλή ψήφισε παράταση του Brexit

Απότομα στενεύουν τα περιθώρια για τον Μπόρις Τζόνσον, μετά τις απανωτές ήττες και το μεγάλο κύμα «ανταρτών» που έπληξε την ισχύ του στο κόμμα των Συντηρητικών.



Σαν σήμερα, 5 Απριλίου, κηρύσσεται ο ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897

Το 1897 επικρατούσε στην Κρήτη επαναστατικός αναβρασμός κατά των κυρίαρχων Τούρκων. Η κοινή γνώμη στην Ελλάδα εξεγείρεται υπέρ των Κρητικών και η «Εθνική Εταιρεία» (μυστικός σύλλογος με μεγαλοϊδεατικές τάσεις) πιέζει την κυβέρνηση Δηλιγιάννη να αναλάβει δράση.



Συντετριμμένος ο Τσιτσίπας μετά την ήττα- Δείτε ΦΩΤΟ

Ράκος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ράφαελ Ναδάλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος παρά την εξαιρετική πορεία του στο Australian Open, φάνηκε να μην έμεινε ικανοποιημένος ούτε από την παρουσία του στα ημιτελικά. Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη ο Ισπανός.



VMRO σε Ζάεφ: Θα υποστείς βαριά ήττα και στις εκλογές

Να εγκαταλείψει άμεσα τις προσπάθειες για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών κάλεσε για ακόμη μια φορά σήμερα τον Ζόραν Ζάεφ, ο επικεφαλής του VMRO- DPMNE Κρίστιαν Μίτσκοσκι.



Ήττα Τσιτσιπά από τον Γκοφέν - Η κούραση νίκησε τον έλληνα τενίστα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νταβίντ Γκοφέν στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Ο 27χρονος Βέλγος, ο οποίος είναι Νο-11 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε τη νίκη με 7/5 6/3 απέναντι στον Έλληνα τενίστα ο οποίος προερχόταν από την εξαιρετική παρουσία στο τουρνουά του Τορόντο.



Τένις: Ήττα αλλά με... ρεκόρ καριέρας για την Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη κρατούσε τη χειρότερη εμφάνισή της για τον τελικό του Silicon Valley Classic, στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. 

Στην παρθενική εμφάνισή της σε τελικό τουρνουά της WTA, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίστηκε πολύ αγχωμένη και ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» (1-6, 0-6) σε μόλις 73 λεπτά από τη Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου.