Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 -

Κόσμος



Ανείπωτη θλίψη και αδιανόητη τραγωδία: Μωρό κατακρεουργήθηκε από χάσκι της οικογένειας ενώ κοιμόταν στην κούνια του

Ένα αγοράκι, μόλις έξι μηνών, κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου στις Ηνωμένες Πολιτείες, την ώρα που βρισκόταν στην κούνια του, από σκύλο.

Το βρέφος, ο μικρός Έζρα Μάνσουρ, υπέκυψε στα τραύματά του την Πέμπτη (30/5), έξι ημέρες αφότου το φαινομενικά ήμερο χάσκι επιτέθηκε στο σπίτι του στο Νόξβιλ του Τεννεσί.



ΕΚΤ: Πότε αναμένεται η πρώτη μείωση επιτοκίων -Τι γίνεται με τη μείωση των δόσεων στα στεγαστικά δάνεια

Μετά από 14 μήνες που τα επιτόκια αυξήθηκαν 10 φορές σε επίπεδα - ρεκόρ και άλλους 9 μήνες που παρέμειναν αμετάβλητα στα επίπεδα αυτά, έφτασε η ώρα για τη μείωσή τους.



Πανικός στην Κωνσταντινούπολη μετά την κατάρρευση κτιρίου: Αναφορές για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια - Στο σημείο μεγάλος αριθμός AFAD, ομάδες έρευνας, διάσωσης κι ιατρικές ομάδες

Ένα τετραώροφο κτήριο κατέρρευσε στη γειτονιά Kartaltepe του Küçükçekmece στην Κωνσταντινούπολη για λόγο που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Ένας μεγάλος αριθμός πυροσβεστών και ιατρικών ομάδων έσπευσαν στο σημείο. Υπάρχουν άνθρωποι που παραμένουν κάτω από τα ερείπια. Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί δύο τραυματίες.



Γκιουλέρ: Διανύουμε θετική περίοδο στις σχέσεις μας με την Ελλάδα -Αλλά δεν κάνουμε εκχώρηση εθνικών συμφερόντων

Στα ελληνοτουρκικά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Τούρκος υπουργός 'Αμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ, σε δηλώσεις του προς Τούρκους δημοσιογράφους με τους οποίους συναντήθηκε στο πλαίσιο της τελικής φάσης της διακλαδικής άσκησης «Efes 2024», που διεξήχθη υπό την ευθύνη της τουρκικής Στρατιάς του Αιγαίου.



Περιπέτεια στον αέρα για 83χρονη με αναπηρικό αμαξίδιο: Την έβαλαν σε λάθος πτήση και πήγε Τίρανα αντί για Αθήνα

Σε λάθος αεροπλάνο οδήγησε ένας συνοδός εδάφους στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης μια 83χρονη σε αναπηρικό αμαξίδιο που ήθελε να επισκεφτεί τους δικούς της στην Αθήνα με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη γυναίκα να καταλήξει στα Τίρανα!



Στα πρόθυρα μεγάλων οικονομικών προβλημάτων ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας προειδοποίησε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για τις μελλοντικές τους κινήσεις, καθώς μια από τις πιο προσοδοφόρες συμφωνίες τους κινδυνεύει να μην ανανεωθεί.