Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Κόσμος



ΝΑΤΟ: Εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν

Tα συλλυπητήριά του στο λαό του Ιράν για το θάνατο του Προέδρου και του Υπουργού Εξωτερικών του που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του ελικοπτέρου εξέφρασε το ΝΑΤΟ. 



Ιράν: Τεχνική δυσλειτουργία η αιτία συντριβής του ελικοπτέρου του προέδρου Ε.Ραϊσί

Λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας συνετρίβη το ελικόπτερου του προέδρου της χώρας Εμπραχίμ Ραϊσί, σύμφωνα με το ιρανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Το ρεπορτάζ στον ιστότοπο του IRNA αναφέρει ότι ο Ραϊσι πέθανε «ως αποτέλεσμα συντριβής ελικοπτέρου που συνέβη λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας».



Σε δημοπρασία 8 ακριβά και σπάνια ρολόγια του Μ.Σουμάχερ

Σε δημοπρασία βγήκαν οκτώ αγαπημένα ρολόγια του θρύλου της F1 του Μίκαελ Σουμάχερ, αφού ήδη πριν έχει πουλήσει η οικογένεια του, σπίτια, βίλες, αεροπλάνο, γιότ και κάμποσα ακόμα.

Καθώς έχει παρέλθει μία δεκαετία από το ατύχημά του στις Άλπεις, οι φανς του Γερμανού θρύλου αναμένουν ένα θαύμα.



Σήμερα η απόφαση βρετανικού δικαστηρίου για το αίτημα του Τζούλιαν Ασάνζ να ασκήσει έφεση κατά της έκδοσής του στις ΗΠΑ

Νέα αναβολή ή τέλος του δρόμου για τον Τζούλιαν Ασάνζ ενώπιον της βρετανικής δικαιοσύνης; Σήμερα δύο δικαστές θα αποφασίσουν αν θα επιτρέψουν στον ιδρυτή του WiliLeaks να προσφύγει εκ νέου κατά της έκδοσής του στις ΗΠΑ.



Στο πανεπιστήμιο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ο πρόεδρος Μπάιντεν υποσχέθηκε να ακούσει τους φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υποσχέθηκε χθες Κυριακή να ακούσει «τις ειρηνικές και μη βίαιες διαδηλώσεις» κατά του πολέμου που διεξάγει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, στη διάρκεια ομιλίας του στο Morehouse College της Ατλάντα, στο οποίο φοίτησε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.



Η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας κατάσχεσε δεκάδες Fiat Topolino

Αυξάνεται η ένταση μεταξύ της κυβέρνησης της Ιταλίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας Stellantis. Η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας κατάσχεσε δεκάδες Fiat Topolino στο λιμάνι του Λιβόρνο διότι η κυβέρνηση της Ιταλίας θεωρεί ότι το πιο μικρό μοντέλο της Fiat δεν πρέπει να φέρει την ιταλική σημαία, καθώς κατασκευάζεται στο Μαρόκο.