Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Κόσμος



Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι θα επιστρέψει σε πλήρη λειτουργική δυναμικότητα εντός 24 ωρών

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι θα επιστρέψει στην πλήρη του λειτουργική δυναμικότητα εντός 24 ωρών, δήλωσε σήμερα ο γενικός επιχειρησιακός του διευθυντής Μάτζεντ Αλ Τζόκερ στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM.



Βρετανία: Στο υπουργείο Επικρατείας κρέμασαν ανάποδα τη σημαία της Κύπρου

Μεγάλη γκάφα έγινε υπουργείο επικρατείας της Βρετανίας κατά τη συνάντηση βρετανίδας υπουργού με την Κύπρια Υφυπουργό παρά των Προέδρω, Ειρήνη Πική.



Ουκρανικό πλήγμα σε ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο στην προσαρτημένη Κριμαία

Η Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα πως έπληξε χθες, Τετάρτη, με επιτυχία ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Τζανκόι της Κριμαίας, της ουκρανικής χερσονήσου που η Μόσχα προσάρτησε το 2014.



Βρετανία: Τεράστιες ελλείψεις φαρμάκων στη χώρα – Διπλασιάστηκαν μέσα σε τρία χρόνια

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα, οι ελλείψεις φαρμάκων αυξήθηκαν κατακόρυφα τα δύο τελευταία χρόνια στη Βρετανία.

Η έκθεση επισημαίνει ότι το Brexit επιδείνωσε την κατάσταση.



Οι Ιρανοί ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει όλες τις ισραηλινές πυρηνικές εγκαταστάσεις και θα τις χτυπήσουν αν δεχτούν επίθεση

Οι Ιρανοί ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει όλες τις ισραηλινές πυρηνικές εγκαταστάσεις και είναι έτοιμοι να τις πλήξουν ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση οποιασδήποτε επίθεσης από το Τελ Αβίβ.



Γερμανία: Δύο άτομα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για κατασκοπεία – Kατηγορούμενοι ως πράκτορες της Ρωσίας

Οι γερμανικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο Γερμανών ρωσικής καταγωγής, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για τον σχεδιασμό δολιοφθορών εις βάρος της Γερμανίας, ενεργώντας για λογαριασμό της Ρωσίας.