Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 -

Κόσμος



Χαμάς: «Τουλάχιστον 36.050 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Γάζα – 45 οι νεκροί από πυρκαγιά στη Ράφα»

Τουλάχιστον 36.050 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Γάζα, από την έναρξη του πολέμου ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η παλαιστινιακή οργάνωση. 



Αεροπορική εταιρεία προσφέρει ταξίδια στην πρώτη θέση αποκλειστικά για σκύλους

Όσοι έχουν σκύλο, γνωρίζουν πως τα ταξίδια μπορούν να είναι αρκετά δύσκολα, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται όταν τα κατοικίδια ταξιδεύουν μαζί με τους κηδεμόνες τους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.



Πιρς Μόργκαν για Ισραήλ και Ράφα: Το να σφάζεις τόσους πολλούς αθώους ανθρώπους είναι αδικαιολόγητο

Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν, χαρακτήρισε «φρικτές» τις εικόνες από την Ράφα, καλώντας τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου να σταματήσει.

Σε ανάρτησή του στο X τονίζει ότι είχε υπερασπιστεί το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, αλλά πλέον αυτό που γίνεται τώρα με την σφαγή αθώων είναι φριχτό.



Κάλεσμα της M.Λεπέν στην Τζόρτζια Μελόνι: «Ενώσου μαζί μας να είμαστε δεύτερη δύναμη στο Ευρωκοινοβούλιο»

Λίγο πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, η ηγέτιδα της γαλλικής δεξιάς Marine Le Pen προσκαλεί την Ιταλίδα πρωθυπουργό Georgia Meloni να συνεργαστούν και να σχηματίσουν μια δεξιά υπερ-ομάδα που θα αποτελέσει το δεύτερο μεγαλύτερο κομματικό μπλοκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.



Ερντογάν για την επίθεση στην Ράφα: Η Τουρκία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λογοδοτήσουν οι βάρβαροι

Ο πρόεδρος της Τουρκίας έδωσε την υπόσχεση ότι η χώρα του θα κάνει «ό, τι είναι δυνατόν» ώστε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και «οι βάρβαροι να λογοδοτήσουν».



Ινδία: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη νοσοκομείου που λειτουργούσε χωρίς άδεια και πέθαναν μετά από φωτιά 6 νεογέννητα

Στη σύλληψη ενός γιατρού και του ιδιοκτήτη ενός νοσοκομείου παίδων, που λειτουργούσε χωρίς άδεια, προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 27/5 μετά τη φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο έξι νεογέννητων στο Νέο Δελχί η ινδική αστυνομία.