Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Oι τζιχαντιστές βιάζουν και πουλούν ως σκλάβες τις γυναίκες των Γιαζίντι (Φωτο)



Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις ωμότητες των τζιχαντιστών που δε διστάζουν να σκοτώσουν, να βιάσουν και να βγάλουν τα πιο άγρια ένστικτά τους πάνω σε γυναίκες, παιδιά και αμάχους.

Εκατοντάδες είναι οι γυναίκες των Γιαζίντι που βρίσκονται αιχμάλωτες στις φυλακές των τζιχαντιστών. Οι εξτρεμιστές δεν τις εκτέλεσαν, όπως έκαναν με τους άντρες και τα μεγάλα αγόρια. Οι γυναίκες προορίζονται για νύφες των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους και πωλούνται προς 25 δολάρια!

Όσες αρνηθούν τις περιμένουν ατελείωτοι βιασμοί και απάνθρωπα βασανιστήρια. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τις ελάχιστες γυναίκες Γιαζίντι που κατάφεραν να αποδράσουν από τη φυλακή Μπαντούς της Μοσούλης.

Οι επιλογές που δίνουν οι σουνίτες ισλαμιστές στις γυναίκες είναι δύο: ή ασπάζονται το Ισλάμ και παντρεύονται ή τις βασανίζουν μέχρι θανάτου. Οι μαρτυρίες που αναδύονται από το αυτοανακυρηχθέν Χαλιφάτο είναι πραγματικά τραγικές. Έφερναν μέχρι και ειδικούς για να βάψουν και να ομορφύνουν τις γυναίκες πριν τις διαλέξουν οι μαχητές.

Σημειώνεται πως όταν οι εξτρεμιστές κατέλαβαν τη Μοσούλη, εκτέλεσαν όλους τους κρατούμενους της φυλακής που υπολογίζονται σε 670. Εκτιμάται πως αυτή τη στιγμή κρατούνται περισσότερες από χίλιες γυναίκες.