Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 -

χριστουγεννων



Κύπρος: Ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Με δεκάδες έθιμα, που παντρεύουν τις χριστιανικές παραδόσεις με τα αρχαία ήθη αλλά και τις σύγχρονες τάσεις, οι κάτοικοι της Κύπρου τιμούν μια από τις σημαντικότερες θρησκευτικές γιορτές, λίγες ημέρες πριν από την έλευση της νέας χρονιάς.



Το αργότερο μέχρι αύριο το δώρο Χριστουγέννων

Μέχρι αύριο 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων, μόνο σε χρήμα και όχι σε είδος, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας.



Το Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων

Το Ιερό Σαρανταλείτουργο, κατά την διάρκεια της νηστείας των Χριστουγέννων, υπέρ υγείας ζώντων και υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων αδελφών μας.



ΓΣΕΕ: Απίστευτες καταγγελίες για εργοδότες - Παίρνουν πίσω το δώρο Χριστουγέννων

Στη ΓΣΕΕ έφτασαν καταγγελίες εργαζομένων για παρανομίες των εργοδοτών τους, οι οποίοι ναι μεν κατέβαλαν το δώρο των Χριστουγέννων στους υπαλλήλους τους για να μη διωχθούν ποινικά, ωστόσο τους υποχρέωσαν να... επιστρέψουν τα χρήματα.



ΟΑΕΔ: Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές το δώρο Χριστουγέννων

Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές θα καταβάλει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) το δώρο Χριστουγέννων 2017.

Συγκεκριμένα:



Η Μονή Βατοπαιδίου στο πλευρό οικογενειών που το έχουν ανάγκη ενόψει των Χριστουγέννων

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους,  ενω όψει των Χριστουγέννων, βρίσκεται και πάλι στο πλευρό των οικογενειών που έχουν ανάγκη.