Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

χριστοδουλακης



"Να απαγορευτεί η σύνταξη κάτω των 60 ετών"

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης ζήτησε ριζικά μέτρα για την εξυγίανση του ασφαλιστικού συστήματος.

Όπως ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα πρέπει να απαγορευτεί η χορήγηση σύνταξης κάτω των 60 ετών. «Να κατοχυρώνει τη σύνταξη, αλλά ο δικαιούχος θα παίρνει τη σύνταξη όταν συμπληρώσει το 60ο έτος», εξήγησε.



Ο Χριστοδουλάκης απορρίπτει την διαγραφή χρέους και προτείνει άλλη λύση

Να μην ζητήσει η Ελλάδα διαγραφή του χρέους αλλά να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις για να μετακυληθούν οι πληρωμές στο μέλλον, ζήτησε ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης.



Άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του Ν. Χριστοδουλάκη

Την κατοικία του υπηρεσιακού υπουργού Οικονομίας, Νίκου Χριστοδουλάκη, διέρρηξαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαρρήκτες, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα του υπουργού.



Θύμα διαρρηκτών ο Νίκος Χριστοδουλάκης

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του στην οδό Αυλώνος 12 στη Βούλα αφού πρώτα διέρρηξαν την κεντρική είσοδο.



Επικοινωνία Χρισοδουλάκη - Ιερώνυμου για τα περί φορολόγησης της Εκκλησίας

Επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης, για να του διευκρινίσει ότι ουδέποτε υπήρξε στη σκέψη του η επιπρόσθετη φορολόγηση της Εκκλησίας.



Χριστοδουλάκης στην ΔΕΘ: Μέτρα χαλάρωσης των capital controls

Κίνητρα για να αντιστραφεί η αποστράγγιση του τραπεζικού συστήματος και να χαλαρώσουν τα capital controls, προανήγγειλε σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας, Νίκος Χριστοδουλάκης, κατά την ομιλία του στο γεύμα που παραθέτει το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΘ), με την ευκαιρία της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.