Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

γονατο



Αυτά είναι τα συμπτώματα της ρήξης μηνίσκου

Η ρήξη μηνίσκου ως επί το πλείστον είναι αποτέλεσμα ενός τραυματισμού, λόγω ισχυρής περιστροφής ή υπερέκτασης της άρθρωσης του γόνατος.



Χειρουργήθηκε ο Μπόγρης

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Τετάρτη (27/6) ο Γιώργος Μπόγρης. Ο Έλληνας σέντερ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο δεξί του γόνατο και ο χρόνος αποθεραπείας του εκτιμάται στις τέσσερις εβδομάδες.



Στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Σε νοσοκομείοστην Κολομβία εισήχθη ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2018.

Ο Αργεντινός αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να χειρουργηθεί στο αριστερό γόνατο, όπου αισθάνεται πόνους εδώ και περίπου τέσσερις μήνες.



DWTS: Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Πρόβλημα με τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ στο Dancing With The Stars. O ηθοποιός τραυματίστηκε στις πρόβες και η συμμετοχή του στο αυριανό live θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. 



Τσαγκρώνης: Καθαρή η μαγνητική του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, που να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ, όπως υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.



Τι συμβαίνει με τον Αντετοκούνμπο;

Στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την ομαλή ενσωμάτωση του 22χρονου διεθνούς άσου στις προπονήσεις και τη συμμετοχή του στο τουρνουά «Ακρόπολις». Καμία ενημέρωση στην ΕΟΚ για ραντεβού στην Σανγκάη με γιατρό των Μπακς.