Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 -

Γιάννης Μπαλάφας



Απίστευτος Μπαλάφας: Η λειτουργία του 112 δεν είναι μείζον θέμα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Έναν απίστευτα προκλητικό ισχυρισμό έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας για την τραγωδία από την θεομηνία στην Χαλκιδική.

Εμφανιζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN είπε πως δεν είναι μείζον θέμα η λειτουργία του αριθμού εκτάκτου ανάγκης, 112, και τόνισε πως δεν… αποφεύγονται οι καταστροφές από μία ειδοποίηση!



Παυλόπουλος: Μέσα από τις εκλογές του 2017 οι λαοί θα αποδείξουν τι ακριβώς θέλουν από την Ευρώπη

Τα 65 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα γιόρτασε σήμερα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης με εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.



Μπαλάφας: Αντιδημοκρατική η άρνηση Μητσοτάκη για απλή αναλογική

Αντιδημοκρατική χαρακτηρίζει τη θέση του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού νόμου, ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας, επισημαίνοντας ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμφωνεί με την καθιέρωση της απλής αναλογικής.



Μπαλάφας: Τζαμπα μάγκες δεν είμαστε - Θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία

Ο υφυπουργός  Εσωτερικών  Γιάννης Μπαλάφας, ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή πως η κυβέρνηση προσπαθεί να υλοποιήσει τη συμφωνία που υπέγραψε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά ούτε λόγος για την άνευ όρων συνθηκολόγηση του πρωθυπουργού μετατρέπντας το βροντερό  "όχι" των Ελλήνων σε "ναί".



Μπαλάφας: Αν χρειαστεί οι εκλογές είναι στο τραπέζι

Στο τραπέζι είναι η υπόθεση της προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, που μίλησε για τις πολιτικές πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού και το ενδεχόμενο εκλογών.