Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 -

φωτιά εν κινήσει



Απορριμματοφόρο έπιασε φωτιά εν κινήσει στη Βασιλίσσης Σοφίας

Φωτιά εν κινήσει άρπαξε ένα απορριμματοφόρο στην Αθήνα, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Βυζαντινού Μουσείου.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα με εννιά πυροσβέστες.
Μάλιστα, λόγω του πολύ μεγάλου όγκου σκουπιδιών που έπεσε στο δρόμο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τη συνδρομή της Τροχαίας, έκλεισε τη μία λωρίδα στο ρεύμα προς Σύνταγμα.



Τρίκαλα: Αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες πήρε φωτιά εν κινήσει

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο στα Τρίκαλα, λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα.

Στο σημείο έφτασαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίοι και κατέσβησαν τη φωτιά.Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες πρόλαβαν να αποβιβαστούν και να απομακρυνθούν.



Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στη Νέα Σμύρνη!

Ένα σοβαρότατο περιστατικό συνέβη στη Ν. Σμύρνη με αυτοκίνητο να παίρνει φωτιά την ώρα που κινούνταν στη συμβολή των οδών Εφέσου και Θράκης.



Αυτοκίνητο "λαμπάδιασε" εν κινήσει στην Επαρχιακή Οδό Κορίνθου - Εξαμιλίων (video)

Φωτιά σε εν κινήσει όχημα που προκλήθηκε από μηχανική βλάβη, ξέσπασε το μεσημέρι, στην Επαρχιακή Οδός Κορίνθου - Εξαμιλίων.

Ο οδηγός δεν κατάφερε να σβήσει από μόνος του τη φωτιά και κάλεσε την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με 3 οχήματα και 7 άνδρες. Από τη φωτιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.



Έλιωσε στην κυριολεξία αυτοκίνητο που πήρε φωτιά εν κινήσει

Άγιο είχαν ο οδηγός και η συνοδηγός ενός αυτοκινήτου που πήρε φωτιά νωρίτερα σήμερα περίπου στις 11:40 π.μ. Το αυτοκίνητο ενώ κινούνταν μέσα στην Ιόνια οδό (παράκαμψη Αγρινίου) με κατεύθυνση τα Ιωάννινα και στο ύψος του Χαλικίου κάτω από συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί,  πήρε φωτιά.