Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Εύα Αντωνοπούλου



Εκνευρίστηκε on air η Χριστίνα Σούζη - Η αντίδραση της Εύας Αντωνοπούλου

Το γεγονός της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη, μονοπώλησε την επικαιρότητα και ως συνέπεια και το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι.



Η ανάρτηση της Εύας Αντωνοπούλου για την "περίεργη" αποφώνηση του δελτίου

Η αποφώνηση που έκανε η Εύα Αντωνοπούλου στο δελτίο ειδήσεων το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε πολλούς τηλεθεατές να απορήσουν για το τι ακριβώς συνέβη.

Η δημοσιογράφος με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να πει: «Σε αυτό το σημείο κυρίες και κύριοι το δελτίο μας ολοκληρώθηκε. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο»



Ξέσπασε η Εύα Αντωνοπούλου στην αποφώνηση του δελτίου (βίντεο)

Λίγο μετά τις αθλητικές ειδήσεις και κατά τη διάρκεια της αποφώνησης, η Εύα Αντωνοπούλου δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της.

«Κυρίες και κύριες καλό σας Σαββατοκύριακο», είπε η γνωστή δημοσιογράφος και αμέσως κατέβασε το κεφάλι και οι λέξεις βγήκαν μετά δυσκολίας!

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστός ο λόγος που την έκανε να ξεσπάσει!



Δύσκολες ώρες για την Εύα Αντωνοπούλου

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις δύσκολες ώρες που περνά.

 

Η δημοσιογράφος, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μίλησε για ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη στον αγαπημένο τετράποδο φίλο της.