Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ΕΡΤ



«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτζιου

«Έφυγε» από τη ζωή η δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, Ναυσικά Γκράτζιου σε ηλικία 60 ετών.

Εργάστηκε επί σειρά ετών σε ραδιόφωνα της πόλης (ΕΡΤ, Πανόραμα, FM-100), έχοντας την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Στο νησί της Ναυσικάς», ενώ είχε συνεργαστεί και με αρκετά περιοδικά.



Μαρίνα Σάττι: Κλείστηκε στο ασανσέρ της ΕΡΤ ενώ ετοιμαζόταν να βγει ζωντανά σε εκπομπή

Στο ασανσέρ της ΕΡΤ κλείστηκε η Μαρίνα Σάττι την ώρα που πήγαινε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού.

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, με το «Ζάρι» βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ.

 

Καλομοίρα για ΕΡΤ: Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision

Για την εμπειρία της από την συμμετοχή της στην Eurovision το 2008 μίλησε η Καλομοίρα η οποία φιλοξενήθηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Πέμπτης (14/03).



Στο ERTFLIX έρχονται κορυφαίες οσκαρικές ταινίες

Το ERTFLIX ετοιμάζεται για τα φετινά Όσκαρ, με ένα μεγάλο αφιέρωμα σε βραβευμένες ταινίες. Από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου μέχρι την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, ταινίες που διακρίθηκαν στα σημαντικότερα φεστιβάλ του κόσμου και κατέκτησαν τα μεγαλύτερα βραβεία του κινηματογραφικού χώρου, θα είναι διαθέσιμες στην κατηγορία «Red carpet movies» της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ.



ERTFLIX: Ο ασύλληπτος αριθμός θεάσεων μέσα σε έναν μήνα

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ «έσπασε» το ERTFLIX, καταγράφοντας περισσότερες από 14 εκατομμύρια θεάσεις τον περασμένο Δεκέμβριο.