Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Επίσημη επίσκεψη



Στη Γαλλία για επίσημη επίσκεψη ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκε την πρόσκληση του γάλλου ομολόγου του Εμανουέλ Μακρόν να επισκεφτεί τη Γαλλία τη 14η Ιουλίου για τους εορτασμούς της Ημέρας της Βαστίλης.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε την αποδοχή από τον Αμερικανό πρόεδρο της πρόσκλησης του Μακρόν.



Επίσημη επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο Βελιγράδι - ΦΩΤΟ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Βελιγράδι, συναντήθηκε με τον Σέρβο ομόλογό του Zoran Djordjevic.

 



Στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη ο Γάλλος πρωθυπουργός

Την Ελλάδα επέλεξε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ ως πρώτη και προφανώς τελευταία επίσκεψή του στο εξωτερικό, μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στις 6 Δεκεμβρίου 2016.



Στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Ιταλίας

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα την Τρίτη και την Τετάρτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, τα κυριότερα σημεία του προγράμματος της επίσκεψης είναι τα εξής:

Τρίτη, 17/1/2017



Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

08.30: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου – Δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε.