Το επεξεργασμένο κρέας προκαλεί καρκίνο, σύμφωνα με τον ΠΟΥ
26
Οκτωβρίου
2015
- 20:06
Τελευταία τροποποίηση στις 26 Οκτωβρίου, 2015 - 20:07
Τελικά το επεξεργασμένο κρέας, όπως το μπέικον, τα λουκάνικα και το ζαμπόν, προκαλεί καρκίνο, αποφαίνεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).
Επεξεργασμένο είναι το κρέας που έχει τροποποιηθεί ώστε να επεκταθεί η διάρκεια ζωής του ή η γεύση του με διαδικασίες όπως το πάστωμα, το κάπνισμα ή με προσθήκη συντηρητικών.