Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 -

ΕΛΒΟ



Ποιά είναι η προσφορά για την ΕΛΒΟ - Ο σχεδιασμός των επενδύσεων

Η κοινοπραξία των ισραηλινών εταιρειών Plasan και SK Group και τον Ελληνα επιχειρηματία Αρ. Γλίνη είναι ο μόνος υποψήφιος που υπέβαλε δεσμευτική προσφορά για την προβληματική κρατική επιχείρηση.



Θεσσαλονίκη: Εντονες αποδοκιμασίες συμβασιούχων σε Τσίπρα -«Φεύγεις σαν τον κλέφτη!»

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης το απόγευμα της Τετάρτης, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών.

Ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο τελικά να συναντηθεί με τους συμβασιούχους, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση από το μεσημέρι έξω από το ΥΜΑΘ.



Άγονος ο διαγωνισμός για την ΕΛΒΟ, δεν κατατέθηκαν προσφορές

Χωρίς κατάθεση προσφορών εξέπνευσε χθες το απόγευμα η διορία εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος του δεύτερου διαγωνισμού που προκηρύχθηκε στην αρχή του μήνα, από τον εκκαθαριστή (Ernst & Young) για την πώληση της ΕΛΒΟ, όπως επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, Θόδωρος Αλιόγκας.



Ραχήλ Μακρή: «Παραδίδουν την ΕΛΒΟ στους Τούρκους»

Για ξεπούλημα της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων στην τουρκική κρατική εταιρεία ASELSAN, μέσω της Νοτιοαφρικανικής εταιρείας PARAMOUNT GROUP», κάνει λόγο η πρώην βουλευτής
 


ΕΛΒΟ: Μέχρι τις 15 Μαΐου η προθεσμία κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών

Με κατώτατη τιμή προσφοράς τα 10 εκατ. ευρώ και με λήξη προθεσμίας για την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών την 15η Μαΐου, δημοσιεύτηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ ΑΒΕ), στην οποία το ελληνικό δημόσιο κατέχει ποσοστό περίπου 86%.



Δύσκολες ώρες για μεγάλη ελληνική επιχείρηση: Απλήρωτοι για πέντε μήνες οι εργαζόμενοι

Προχώρησαν το πρωί σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης της εταιρείας, εντός των εγκαταστάσεων του εργοστασίου

Κινητοποιήσεις ξεκίνησαν από σήμερα οι εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι παραμένουν απλήρωτοι για πέμπτο μήνα.