Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ



Τσίπρας: Χάρη στις προσπάθειες του λαού η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

Μηνύματα για την Ελλάδα και τον ρόλο της έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον χαιρετισμό που απηύθυνε στη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμή του το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, σημειώνοντας ότι τόσο από το 2015 όσο και από το 2016 που είχε απευθυνθεί ξανά στην ομογένεια από τη Νέα Υόρκη, «έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι» και «τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για τη χώρα».



Οι Έλληνες εμπιστεύονται τις Ένοπλες Δυνάμεις

Η έρευνα της MRB επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών στις Ένοπλες Δυνάμεις.



Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ο ελληνικός λαός υπήρξε και θα είναι πάντα Ορθόδοξος

«Ο ελληνικός λαός υπήρξε και θα υπάρξει πάντοτε Ορθόδοξος. Αν κάποιος μπορούσε να δει από ψηλά τη γενικότερη εικόνα, όχι μόνο τη σημερινή, αλλά όλων των εποχών, θα έβλεπε τους Έλληνες απανταχού να προστρέχουν σε κάθε εκκλησία, σε κάθε παρεκκλήσι, σε χωριά και βουνά, να προσκυνήσουν την Παναγία», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από το ναό της Μεγάλης Παναγίας Θηβών.



Καμμένος: Ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση

Μήνυμα ενότητας και ετοιμότητας του ελληνικού λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας έστειλε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.



Τσακαλώτος: Υπάρχουν μέτρα στη συμφωνία που θα στενοχωρήσουν τον ελληνικό λαό

«Είχαμε μια συμφωνία για τους βασικούς πυλώνες της συμφωνίας. Με λίγα λόγια αυτό που συμφωνήθηκε τον Φεβρουάριο δηλαδή συμφωνήσαμε στα βασικά για να επιστρέψουν οι θεμσοί» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά το Eurogroup.



Τουσκ: Ο ελληνικός λαός έχει τιμωρηθεί αρκετά

«Οι υπουργοί Οικονομικών πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους στο Eurogroup της Παρασκευής και να επιτύχουν μία συμφωνία. Αυτό το είναι το μόνο θετικό αποτέλεσμα, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.