Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Ελληνικός Χρυσός



Συνάντηση Σταθάκη με τη διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικός Χρυσός, Εντουάρντο Μούρα και Δημήτρη Δημητριάδη συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

 

Ο κ. Σταθάκης χαιρέτισε την ανακοίνωση της εταιρείας περί συνέχισης της δραστηριότητάς στην Ελλάδα, αλλά και την επίσημη έναρξη της διαδικασίας της Διαιτησίας.



Αθωώθηκαν οι τρείς κάτοικοι Ιερισσού για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου οι τρείς κάτοικοι της Ιερισσού που είχαν κατηφορηθεί για τα επεισόδια της εμπρηστικής επίθεσης στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» τον Φεβρουάριο του 2013.



ΣτΕ: Πάγωσε την απόφαση του Σκουρλέτη για τα μεταλλεία χρυσού

«Ξεκλείδωσε» προσωρινά το Συμβούλιο της Επικρατείας το λουκέτο που είχε βάλει τον περασμένο Αύγουστο ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Σκουρλέτης, στις εγκαταστάσεις των μεταλλείων χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική.



Εκ νέου συνάντηση Σκουρλέτη - Ελληνικός Χρυσός

Για συνέχιση του διαλόγου αναφορικά με το θέμα των μεταλλείων Χαλκιδικής δεσμεύτηκαν και οι δύο πλευρές σήμερα, στη συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Eldorado Gold, Πολ Ράιτ, (Paul Wright) παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός και του προέδρου του 'Ακτωρα, Δημήτρη Κούτρα.



ΣΕΒ σε Τσίπρα: Απαράδεκτος ο χειρισμός της Ελληνικός Χρυσός

Ανοικτή επιστολή-παρέμβαση προς τον πρωθυπουργό για την υπόθεση της Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, απέστειλε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς.

 



Ελληνικός Χρυσός για ΕΡΤ: "Η εκπομπή που μεταδώσατε είναι συκοφαντική"

Η εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» καταγγέλλει  την εκπομπή «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ-3 για συκοφαντικό περιεχόμενο αναφορικά με τις Σκουριές.