Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Κασσελάκης από Ιωάννινα: «Θα οδηγήσουμε τη χώρα προς την πρόοδο – Είτε το θέλουν είτε όχι θα αλλάξουμε την Ελλάδα»



Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την περιοδεία του στην Ήπειρο, το πρωί της Πέμπτης (9/5), συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, με μέλη του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και τόνισε πως «θα οδηγήσουμε τη χώρα προς την πρόοδο. Είτε το θέλουν είτε όχι θα αλλάξουμε την Ελλάδα».

Ο Σ.Κασσελάκης, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως τα Ιωάννινα μπορούν να γίνουν πρότυπο πόλης για την αποκέντρωση.

«Η καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας. Οι άλλοι θα λένε στασιμότητα, σταθερότητα με αγοραστική δύναμη Βουλγαρίας και με φόρους Σουηδίας κι εμείς θα έχουμε ανθρωποκεντρική πολιτική. Θα τα αλλάξουμε όλα προς την πρόοδο» είπε χθες το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης από το κέντρο της πόλης, υπό καταρρακτώδη βροχή.

«Είμαστε έτοιμοι για όλα 100%. Θα οδηγήσουμε τη χώρα προς την πρόοδο. Είτε το θέλουν είτε όχι θα αλλάξουμε την Ελλάδα» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί το Καλπάκι Ιωαννίνων, όπου και εκεί θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή της περιοχής. Στη συνέχεια, αναμένεται να επισκεφθεί ομογενειακά χωριά της νοτίου Αλβανίας.