Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 -

Ιδιοκτήτρια εκφόβισε με μπράβους Πακιστανούς ενοικιαστές που δεν πλήρωναν



Μία πραγματικότητα διαφορετική από εκείνη που περιγράφεται από κυβερνητικά και όχι μόνο στελέχη βιώνουν σε καθημερινή βάση οι Έλληνες πολίτες. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία, είναι ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη στη Νίκαια, όπου μία ιδιοκτήτρια επιστράτευσε μπράβους, προκειμένου να εκφοβίσει τους ενοικιαστές της, οι οποίοι δεν κατέβαλαν το ενοίκιο.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το μεσημέρι, στην Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η ιδιοκτήτρια αντιμετώπιζε πρόβλημα με το ζευγάρι Πακιστανών στους οποίους είχε νοικιάσειο το διαμέρισμά της. Με το πρόσχημα να δουν το σπίτι προκειμένου να το νοικιάσουν, οι δύο άνδρες εισήλθαν στον χώρο και αμέσως «έπιασαν» δουλειά.

Το ζευγάρι των μεταναστών προχώρησε σε καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι ο ένας από τους δύο άνδρες τους απείλησε με όπλο. Κατέθεσαν, μάλιστα, πως η ιδιοκτήτρια κρύβει στο σπίτι της τον οπλοφόρο.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και διεξήγαγε έρευνα στην οικία της ιδιοκτήτριας. Το όπλο εντοπίστηκε στο πατάρι και όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κάτοχός του ήταν ένας 34χρονος μπράβος της νύχτας, γνωστός στις ελληνικές αρχές. Μάλιστα, το 2009 ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού στους Αμπελόκηπους, ενώ το 2011 είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.