Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η ΕΥΔΑΠ προσλαμβάνει 400 φοιτητές για Ιούλιο και Αύγουστο



Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19222/24.05.2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στo πλαίσιo της εταιρικής υπευθυνότητας και κοινωνικής πολιτικής, θα απασχολήσει κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017 τετρακόσιους (400) φοιτητές/τριες Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς), με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και εργασιακής εμπειρίας σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας.

Το οικονομικό βοήθημα για κάθε φοιτητή/τρια θα ανέρχεται μηνιαία στο ποσό των 456,60 € και η εργοδοτική εισφορά για ασφάλιση ατυχήματος σε ποσοστό 1% επί του τεκμαρτού ημερομισθίου της 12ης ασφαλιστικής κλάσης θα βαρύνει την Εταιρεία.

Η συνολική οικονομική επιβάρυνση της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. θα ανέλθει στο ποσό των 373.368,00 €.

Η σχετική Ανακοίνωση για την απασχόληση των φοιτητών/τριών θα αναρτηθεί στην ιστοθέση της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. (www.evdap.ar) και θα δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες πολιτικές εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων φοιτητών/τριων υπερβαίνει τις τετρακόσιες (400), η επιλογή θα γίνει μετά από διενέργεια κλήρωσης ενώπιον Συμβολαιογράφου, παρουσία τριμελούς Επιτροπής, αποτελούμενης από το Μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. κ. Ιωάννη Καρδαρά, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή το Μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. κ. Αλέξανδρο Πουλιάση και τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως Μέλη.

Η αίτηση που πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι